MicrosoftTeams-image (3)

’Det endelige opgør’

En lang sæson lakker mod enden, og søndag eftermiddag skal det endelige slag slås – og de danske mestre sæson 2018/2019 skal findes i en på rekordtid udsolgt Jutlander Bank Arena.

Med et nederlag hjemme efterfulgt af en sejr på Fyn i torsdags er der nu lagt op til et gigantisk finalebrag søndag kl. 16.00, hvor det danske mesterskab SKAL afgøres.

På dramatisk vis sikrede vi os sejren i sidste sekund torsdag aften i Gudme, og vi skal nu videreføre momentum til søndag, hvor vi sammen med 5.000 tilskuere skal få Jutlander Bank Arena til at koge.

I torsdags rykkede i sammen i bussen, og med ryggen mod muren sikrede vi os altså den tredje og altafgørende finale på hjemmebane.

Det gjorde vi bl.a. med nogle fantastiske medrejsende fans i ryggen, der bakkede forrygende op kampen igennem – søndag skal vi igen vise, at vi står stærkest sammen og male Jutlander Bank Arena rød i fællesskab.

Vi glæder os til igen at mærke finalestemningen i Aalborg, og vi kommer med 110 % fra første sekund – og vi håber, I igen er klar på at give den MAX gas på lægterne, når vi sammen skal jagte vores fjerde DM-titel.

Er du ikke på plads i Arenaen, kan du følge kampen direkte på TV2.

KOM SÅ AALBORG!

Santander CUP kvartfinale Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold Foto: Henrik Hansen

Stefan: Vi har ikke opnået noget som helst endnu

Cheftræner Stefan Madsen forventer en spændende kamp, når det søndag aften gælder Mors-Thy Håndbold på udebane til fjerde slutspilskamp. Starten på slutspillet har været endog rigtig god for Aalborg Håndbold,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...

Håndbold i verdensklasse