MicrosoftTeams-image (3)

’Det endelige opgør’

En lang sæson lakker mod enden, og søndag eftermiddag skal det endelige slag slås – og de danske mestre sæson 2018/2019 skal findes i en på rekordtid udsolgt Jutlander Bank Arena.

Med et nederlag hjemme efterfulgt af en sejr på Fyn i torsdags er der nu lagt op til et gigantisk finalebrag søndag kl. 16.00, hvor det danske mesterskab SKAL afgøres.

På dramatisk vis sikrede vi os sejren i sidste sekund torsdag aften i Gudme, og vi skal nu videreføre momentum til søndag, hvor vi sammen med 5.000 tilskuere skal få Jutlander Bank Arena til at koge.

I torsdags rykkede i sammen i bussen, og med ryggen mod muren sikrede vi os altså den tredje og altafgørende finale på hjemmebane.

Det gjorde vi bl.a. med nogle fantastiske medrejsende fans i ryggen, der bakkede forrygende op kampen igennem – søndag skal vi igen vise, at vi står stærkest sammen og male Jutlander Bank Arena rød i fællesskab.

Vi glæder os til igen at mærke finalestemningen i Aalborg, og vi kommer med 110 % fra første sekund – og vi håber, I igen er klar på at give den MAX gas på lægterne, når vi sammen skal jagte vores fjerde DM-titel.

Er du ikke på plads i Arenaen, kan du følge kampen direkte på TV2.

KOM SÅ AALBORG!

Felix Claar Barca

Lige ved og næsten i Barcelona

En stærk og disciplineret indsats med føring ved pausen var ikke nok, da de regerende mestre fra Barça trak fra i slutfasen og sejrede 32-26 i egen hule. Felix Claar...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

33-39

Holdopstillinger til aftenens kamp

Se Aalborg Håndbold og Barcas opstillinger til aftenens kamp i Machineseeker EHF Champions League. Her kan du se de to holds opstillinger til aftens kamp, der fløjtes i gang kl....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-FC Barcelona Foto: Henrik Hansen

Stor udfordring venter torsdag

De regerende mestre fra Barça er torsdag aften modstanderen på udebane i Machineseeker EHF Champions League. Læs optakt til kampen med Mads Hoxer Hangaard. Efter fire kampe i træk med...