pokaler_header_new

12 spillere fra EM i Serbien til Final4 i Aalborg

Det bliver med en stjerneparade af spillere i topform, der spiller slutkampene om den danske pokaltitel Nordea Cup Final4 i Gigantium i Aalborg i weekenden 4.-5. februar. 12 spillere og én træner er med ved EM i Serbien og derefter med deres klubhold til Final4 i Aalborg.

Yderligere tre spillere var oprindeligt udtaget, men har meldt afbud på grund af skader.

Mikkel Hansen, der må betegnes som en af de største stjerner af dem alle, forventer at komme hjem i topform, og han ser frem til udfordringen i Gigantium i Aalborg:

– Jeg glæder mig til Final4. Vi spiller om en titel, og det er altid specielt. Der er noget mere på spil, end når vi spiller grundspilskampe og slutspil, fordi det skal afgøres her og nu, og det gælder noget. Knald eller fald kampe bliver altid mere intense, siger Mikkel Hansen på tærsklen til EM i Serbien.

AG København skal jo møde AJAX, København, i semifinalen i Aalborg, og Mikkel Hansen kalder det naturligt nok den bedste lodtrækning, AG kunne få.

– Det er den bedste lodtrækning, ja. Men for os er det egentligt ligegyldigt. Vi skal slå alle modstandere – også AJAX, København, siger Mikkel Hansen.

AG København har syv spillere i aktion under EM: Det er de tre danskere, Mikkel Hansen samt brødrene René og Henrik Toft Hansen, de tre islændinge Arnor Atlasson, Snorri Gudjohnsson og Gudjon Valur Sigurdsson og svenske Niclas Ekberg.

Aalborg Håndbold byder ind med fire spillere og én træner ved EM i Serbien. Det er Jonas Larholm og Johan Jakobsson på det svenske landshold, Ole Erevik og Håvard Tvedten på det norske landshold og Robert Hedin som landstræner for Norge.

Nordsjælland Håndbold har den islandske bagspiller Olafur Gudmundsson – udlejet fra AG København – med til EM slutrunden, mens AJAX, København, fra 1. division ikke har spillere med.

Yderligere tre spillere var udtaget, men har meldt fra på grund af skader, nemlig Olafur Stefansson og Steinar Ege fra AG København og Kristian Kjelling, Aalborg Håndbold.

Nordea Cuop Final4 spilles lørdag 4. og søndag 5. februar i Gigantium i Aalborg med følgende program:

Lørdag 4. februar – semifinaler:

Kl. 14.20  AG København –  AJAX, København
Kl. 16.10  Nordsjælland Håndbold – Aalborg Håndbold

Søndag 5. februar:

Kl. 16.00:  Finale mellem de to vindere.

Det er fortsat muligt at købe billetter til Final4 – ved at klikke på Billet her på hjemmesiden.

681F137B-CD5C-4FDA-B369-C5D408FA293A

Sejr i nordisk testkamp

Onsdag aften bød på et spændende nordisk brag, da vi tørnede sammen med Kolstad Håndball i en testkamp. Vi trak os sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 28-23 efter en...
rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...