MicrosoftTeams-image (3)

12 spillere fra EM i Serbien til Final4 i Aalborg

Det bliver med en stjerneparade af spillere i topform, der spiller slutkampene om den danske pokaltitel Nordea Cup Final4 i Gigantium i Aalborg i weekenden 4.-5. februar. 12 spillere og én træner er med ved EM i Serbien og derefter med deres klubhold til Final4 i Aalborg.

Yderligere tre spillere var oprindeligt udtaget, men har meldt afbud på grund af skader.

Mikkel Hansen, der må betegnes som en af de største stjerner af dem alle, forventer at komme hjem i topform, og han ser frem til udfordringen i Gigantium i Aalborg:

– Jeg glæder mig til Final4. Vi spiller om en titel, og det er altid specielt. Der er noget mere på spil, end når vi spiller grundspilskampe og slutspil, fordi det skal afgøres her og nu, og det gælder noget. Knald eller fald kampe bliver altid mere intense, siger Mikkel Hansen på tærsklen til EM i Serbien.

AG København skal jo møde AJAX, København, i semifinalen i Aalborg, og Mikkel Hansen kalder det naturligt nok den bedste lodtrækning, AG kunne få.

– Det er den bedste lodtrækning, ja. Men for os er det egentligt ligegyldigt. Vi skal slå alle modstandere – også AJAX, København, siger Mikkel Hansen.

AG København har syv spillere i aktion under EM: Det er de tre danskere, Mikkel Hansen samt brødrene René og Henrik Toft Hansen, de tre islændinge Arnor Atlasson, Snorri Gudjohnsson og Gudjon Valur Sigurdsson og svenske Niclas Ekberg.

Aalborg Håndbold byder ind med fire spillere og én træner ved EM i Serbien. Det er Jonas Larholm og Johan Jakobsson på det svenske landshold, Ole Erevik og Håvard Tvedten på det norske landshold og Robert Hedin som landstræner for Norge.

Nordsjælland Håndbold har den islandske bagspiller Olafur Gudmundsson – udlejet fra AG København – med til EM slutrunden, mens AJAX, København, fra 1. division ikke har spillere med.

Yderligere tre spillere var udtaget, men har meldt fra på grund af skader, nemlig Olafur Stefansson og Steinar Ege fra AG København og Kristian Kjelling, Aalborg Håndbold.

Nordea Cuop Final4 spilles lørdag 4. og søndag 5. februar i Gigantium i Aalborg med følgende program:

Lørdag 4. februar – semifinaler:

Kl. 14.20  AG København –  AJAX, København
Kl. 16.10  Nordsjælland Håndbold – Aalborg Håndbold

Søndag 5. februar:

Kl. 16.00:  Finale mellem de to vindere.

Det er fortsat muligt at købe billetter til Final4 – ved at klikke på Billet her på hjemmesiden.

fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...
EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Billetsalg til Champions League kvartfinale torsdag

Godt 400 billetter til kvartfinale-braget mod ungarske Telekom Veszprém HC sættes torsdag middag til salg. Efter at have sikret andenpladsen i gruppespillet i Machineseeker EHF Champions League er Aalborg Håndbold...
Skive2

Arbejdssejr over Skive fH gav pokal-avancement

Mikkel Hansen gjorde comeback, da et oplagt Skive-mandskab indledningsvis voldte Aalborg Håndbold problemer, inden man i anden halvleg trak afgørende fra og sejrede 32-27. Tirsdag aften begyndte vejen tilbage mod...

Håndbold i verdensklasse