pokaler_header_new

201 cm målmand med målsætning om topplacering

201 cm målmand – heraf 117 cm lange ben – er i bogstaveligeste forstand klar til at udfylde pladsen i målet i den kommende sæson sammen med Ole Erevik. Den 28-årige fynbo, Søren Westphal, rager godt op i landskabet, og med sin store rækkevidde er han klar til at gøre livet surt for modstanderne i den kommende sæson.

– Jeg har fået et super-indtryk af Aalborg Håndbold. Der er styr på tingene uden for banen, og det er noget, jeg sætter stor pris på. Min familie og jeg tyvstartede lidt med Aalborg, da vi flyttede til byen allerede i maj for at lære byen at kende, inden det gik løs med håndbolden. Og det har vi bestemt ikke fortrudt. Vi har fået et meget positivt indtryk af byen, siger Søren Westphal.

– Hvad er dit mål som spiller i Aalborg Håndbold?

– Vi skal være med i toppen af de turneringer, vi deltager i og helst slutte sæsonen med en guldmedalje om halsen.

– Hvilke hold kommer til at kæmpe om det danske mesterskab i denne sæson?

– Jeg synes, kampen om mesterskabet er meget åben. Der er vel reelt fire-fem klubber, som kan snuppe guldet – herunder os selv. De andre er KIF Kolding København, fordi spillerne er gennemrutinerede og har prøvet gamet mange gange før. Desuden har de ligaens uden sammenligning bedste spiller i Kim Andersson, hvis han kommer i gang igen.

 – Team Tvis Holstebro har stort set samme mandskab som sidste sæson, hvor de beviste, at de godt kan være med fremme, og så er de rigtig sultne efter resultater. Skjern har også et stærkt hold med tilgangen af Markussen, og de bliver spændende at følge.

– BSV er outsidere. De har haft stor udskiftning på holdet samtidig med ny træner, så det bliver spændende at se, om de kan få spillerne til at hænge bedre sammen end de seneste sæsoner. Hvis det lykkes, kan de godt blade sig i topstriden med spillere som Søren Rasmussen, Kjelling og Michael Knudsen.

Søren Westphal har efterhånden spillet i ligaen i 10 sæsoner. Interessen for håndbold blev vakt som fem-seks- årig i fødebyen Højby S & G ved Odense, og derefter er karrieren gået over klubberne GOG, TMS Ringsted, Nordsjælland Håndbold og KIF Kolding København. Han har spillet mange kampe på både Y- og U-landsholdene.

– Du skal danne målmandsduo med Ole Erevik. Hvordan er dit første indtryk af ham – og hvorfor supplerer I hinanden godt?

– Jeg har fået et super indtryk af Ole. Han er flink og er meget lige til. Vi supplerer hinanden godt, fordi vi har forskellige stil-arter som målmænd, så trænerne har flere alternativer i forhold til modstanderne, og så er det vigtigt, at vi har det godt sammen socialt, så vi bakker hinanden op og fungerer som et team, siger Søren Westphal.
 

2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...