MicrosoftTeams-image (3)

3.500 har allerede købt billet til IntersportFinal4

Billetsalget til sæsonens helt store pokaloplevelse, Intersport Final4 i NRGi Arena i Aarhus 2.-3. februar, er i fuld gang. Og der er optræk til den helt store håndboldfest. Ikke færre end 3.500 tilskuere har allerede købt billet til en af dagene eller begge dage.

Der er meget stor interesse for billetterne til Final4, og det er ikke overraskende de bedste pladser, der sølges først, og mange vælger at købe dobbelt-billet gældende til begge dage. 

– Vi mangler fortsat en runde i ligaen, og i januar bliver der fuld fokus på herrehåndbolden med VM i Spanien, hvor mange af spillerne på holdene til Final4 er med. Final4 bliver første ljelighed til at gense spillerne i aktion efter VM, siger direktør Jan Larsen.

– Samtidig forventer vi tre intense pokaldramaer i Aarhus med de to semifinaler lørdag og finalen søndag. Det er også lykkedes at få den populære sanger, Joey Moe, til at underholde, så jeg er sikker på, at det bliver en kanon håndbold-fest i Aarhus, siger Jan Larsen. 

Hvis du ikke allerede har købt billet, kan du gøre det på www.final4.dk eller på www.billetnet.dk

Programmet er således: 

Lørdag 2. februar:  

Kl. 14.15: Skanderborg Håndbold – Århus Håndbold
Kl. 16.15: Aalborg Håndbold – Skjern Håndbold

Søndag 3. februar 

Kl. 16.15: Finale mellem de vindere. 

For at skabe ekstra fest i NRGi Arena i Aarhus får hver af de fire deltagende klubber deres eget hjørne, hvor de fleste af deres tilskuere sidder, og hvor der bliver masser af aktiviteter omkring Aalborg Håndbold med boder m.v., så de mange tilrejsende fans kan varme op til kampene. 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...
Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...

Håndbold i verdensklasse