MicrosoftTeams-image (3)

888ligaens længste udebanetur står for døren

I morgen drager vi på den længste nationale udebanetur i denne sæson. Turen går til Frederiksborg-Hallen i Hillerød, hvor et møde med Nordsjælland Håndbold er på programmet. Kampstart er kl. 19.00.

Oprykkerne fra Nordsjælland har klaret sig fint i denne sæson, og de indtager i øjeblikket 888ligaens 11. plads med 10 point. Specielt på hjemmebane har de været godt kørende, hvor de hidtil blot har tabt en enkelt af seks kampe, mens de er ubesejrede i de seneste fire.

Det er derfor ikke nogen nem opgave, vi skal på i morgendagens opgør. Favoritværdigheden ligger dog hos os, og der er heller ingen tvivl om, at vi vil gøre alt for at tage en sejr med den lange vej tilbage til Aalborg.

Hjemmeholdet har to spillere i top 6 over 888ligaens mest scorende. Johan Meklenborg indtager andenpladsen med 83 mål i alt, mens Nicolai Pedersen ligger nummer 6 med 74 mål indtil nu. Sidstnævnte er også at finde i top 10 på assistlisten.

Vi har ikke sejret i vores seneste tre udekampe i ligaen, hvor vi har lidt nederlag i tætte kampe til TTH Holstebro, Skjern Håndbold og GOG. Denne stime skal brydes i morgen, og vi er klar til at kæmpe for at komme tilbage på sejrskurs på udebane.

Om det lykkes finder vi ud af i morgen, når der fløjtes til kampstart kl. 19.00. Kampen dømmes af Mads Hansen og Martin Gjeding, og opgøret kan følges spil for spil via tophaandbold.dk/aah.

 

20231123_Veszprem-Celje_17_Lukas_Sandell

Værd at vide om Telekom Veszprém HC

Bliv klogere på torsdagens ungarske modstander i Champions League kvartfinalen. Vidste du således at… Telekom Veszprém besejrede i fredags på hjemmebane den mangeårige ærkerival Pick Szeged 36-27 i topopgøret i...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...

Håndbold i verdensklasse