pokaler_header_new

Åbningskamp mod AG København er nu fastlagt

For få uger siden kunne vi meddele, at vi indleder næste sæsons liga mod det stjernespækkede mesterhold fra AG København, og der er nu sat dato og tidspunkt på kampen.

Kampens spilles lørdag 8. september kl. 17.10 i Gigantium – efter at de øvrige hold har indledt turneringen med fuldt program onsdag 5. sepetmber.

I den netop afsluttede sæson besejrede vi jo AG København både på hjemme- og udebane i ligaen, men tabte til dem i pokalfinalen i Gigantium. Næste sæson forstærkes københavnerne yderligere  med tilgangen af verdens måske bedste højre back, svenskeren Kim Andersson.

Der bliver uden tvivl run på billetterne til kampen, når billetsalget åbner efter ferien, men vil du være sikker på en god siddeplads, kan du indtil 20. juni sikre dig et sæsonkort gældende til vores hjemmekampe i ligaen og pokalturneringen (dog minus evt. Final4) for kun 1.400 kr.  Fra 20. juni stiger prisen for et sæsonkort til 1.500 kr.  Et sæsonkort giver dig en besparelse på ca. 40 procent – og samme siddeplads ved alle hjemmekampe.

Du kan klikke dig ind her på hjemmesiden og sikre dig et sæsonkort. Efter kampen mod AG København venter der hjemmekampe mod Skjern Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg i de efterfølgende uger, så det er med at være med starten, når ligaen begynder igen i september.

rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...