MicrosoftTeams-image (3)

Åbningskamp mod AG København er nu fastlagt

For få uger siden kunne vi meddele, at vi indleder næste sæsons liga mod det stjernespækkede mesterhold fra AG København, og der er nu sat dato og tidspunkt på kampen.

Kampens spilles lørdag 8. september kl. 17.10 i Gigantium – efter at de øvrige hold har indledt turneringen med fuldt program onsdag 5. sepetmber.

I den netop afsluttede sæson besejrede vi jo AG København både på hjemme- og udebane i ligaen, men tabte til dem i pokalfinalen i Gigantium. Næste sæson forstærkes københavnerne yderligere  med tilgangen af verdens måske bedste højre back, svenskeren Kim Andersson.

Der bliver uden tvivl run på billetterne til kampen, når billetsalget åbner efter ferien, men vil du være sikker på en god siddeplads, kan du indtil 20. juni sikre dig et sæsonkort gældende til vores hjemmekampe i ligaen og pokalturneringen (dog minus evt. Final4) for kun 1.400 kr.  Fra 20. juni stiger prisen for et sæsonkort til 1.500 kr.  Et sæsonkort giver dig en besparelse på ca. 40 procent – og samme siddeplads ved alle hjemmekampe.

Du kan klikke dig ind her på hjemmesiden og sikre dig et sæsonkort. Efter kampen mod AG København venter der hjemmekampe mod Skjern Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg i de efterfølgende uger, så det er med at være med starten, når ligaen begynder igen i september.

Felix Claar Barca

Lige ved og næsten i Barcelona

En stærk og disciplineret indsats med føring ved pausen var ikke nok, da de regerende mestre fra Barça trak fra i slutfasen og sejrede 32-26 i egen hule. Felix Claar...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

33-39

Holdopstillinger til aftenens kamp

Se Aalborg Håndbold og Barcas opstillinger til aftenens kamp i Machineseeker EHF Champions League. Her kan du se de to holds opstillinger til aftens kamp, der fløjtes i gang kl....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-FC Barcelona Foto: Henrik Hansen

Stor udfordring venter torsdag

De regerende mestre fra Barça er torsdag aften modstanderen på udebane i Machineseeker EHF Champions League. Læs optakt til kampen med Mads Hoxer Hangaard. Efter fire kampe i træk med...