MicrosoftTeams-image (3)

Aalborg Håndbold tager afsked med Felix Claar til sommer

Fra sommeren 2023 skilles Aalborg Håndbold og Felix Claars veje efter tre sæsoner. Den svenske playmaker fortsætter karrieren i tyske SC Magdeburg.

Den svenske landsholdsspiller kom til Aalborg Håndbold i 2020 fra Alingsås i Sverige, og har siden da været en del af truppen der vandt det danske mesterskab i 2021 og Santander Cup i 2022, mens det i 2021 også blev til deltagelse i finalen i EHF Champions League.

– Vi har gjort alt hvad vi kunne for at forlænge aftalen med Felix, men han ønskede at fortsætte karrieren i den tyske Bundesliga hos Magdeburg, en beslutning vi har fuld respekt for, og derfor ønsker vi ham også held og lykke med de nye udfordringer, udtaler direktør Jan Larsen fra Aalborg Håndbold.

– Sportsligt har Felix i sin tid hos os udviklet sig til en af de bedste playmakere i Europa, hvilket blev bevist da han i seneste sæson blev topscorer i grundspillet af EHF Champions League. Han har i den grad været en af arkitekterne bag vores gode resultater i de seneste par sæsoner, og heldigvis har vi glæde af ham indtil juni næste år. Vi håber derfor, at vi kan afslutte samarbejdet på bedste vis, så vi til sommer kan se tilbage på endnu en succesrig sæson for Aalborg Håndbold og for Felix personligt, lyder det videre fra Jan Larsen.

Hovedpersonen selv deler dette synspunkt, og ser frem til at afslutte tiden i Aalborg med endnu en stærk indsats.

– Jeg har været, og er stadig, rigtig glad for at være en del af Aalborg Håndbold. Jeg blev taget utroligt godt i mod af både medspillere og fans da jeg kom til klubben, og der er ingen tvivl om, at det er her jeg har udviklet mig mest som spiller i min karriere.

– Derfor ser jeg også frem til at slutte min tid i klubben på bedste vis, og forhåbentlig kan vi gøre det med at sikre en eller flere nye titler til pokalskabet, udtaler Felix Claar, der i denne sæson foreløbig er noteret for 14 kampe og 34 mål for Aalborg Håndbold.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-KIF Kolding  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold cruisede til sejr

Uden at spille sig ud sejrede Aalborg Håndbold onsdag aften over KIF Kolding, der måtte forlade Sparekassen Danmark Arena med et nederlag på 35-31. Efter lørdagens storsejr over GOG på...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Læs praktisk info til aftenens opgør mod KIF Kolding

Læs praktiske informationer til aftenens opgør i Herreligaen mod KIF Kolding. Husk at vi fejrer “Legendedag” hvor du kan møde Håvard Tvedten. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Norsten: Vi skal være klar fra start mod Kolding

Onsdag aften er Aalborg Håndbold tilbage på hjemmebanen i Sparekassen Danmark Arena, når KIF Kolding kommer på besøg til 7. runde i Herreligaen. Læs optakt med målmand Fabian Norsten. Efter...

Håndbold i verdensklasse