MicrosoftTeams-image (3)

Aalborg Håndbold tager afsked med Felix Claar til sommer

Fra sommeren 2023 skilles Aalborg Håndbold og Felix Claars veje efter tre sæsoner. Den svenske playmaker fortsætter karrieren i tyske SC Magdeburg.

Den svenske landsholdsspiller kom til Aalborg Håndbold i 2020 fra Alingsås i Sverige, og har siden da været en del af truppen der vandt det danske mesterskab i 2021 og Santander Cup i 2022, mens det i 2021 også blev til deltagelse i finalen i EHF Champions League.

– Vi har gjort alt hvad vi kunne for at forlænge aftalen med Felix, men han ønskede at fortsætte karrieren i den tyske Bundesliga hos Magdeburg, en beslutning vi har fuld respekt for, og derfor ønsker vi ham også held og lykke med de nye udfordringer, udtaler direktør Jan Larsen fra Aalborg Håndbold.

– Sportsligt har Felix i sin tid hos os udviklet sig til en af de bedste playmakere i Europa, hvilket blev bevist da han i seneste sæson blev topscorer i grundspillet af EHF Champions League. Han har i den grad været en af arkitekterne bag vores gode resultater i de seneste par sæsoner, og heldigvis har vi glæde af ham indtil juni næste år. Vi håber derfor, at vi kan afslutte samarbejdet på bedste vis, så vi til sommer kan se tilbage på endnu en succesrig sæson for Aalborg Håndbold og for Felix personligt, lyder det videre fra Jan Larsen.

Hovedpersonen selv deler dette synspunkt, og ser frem til at afslutte tiden i Aalborg med endnu en stærk indsats.

– Jeg har været, og er stadig, rigtig glad for at være en del af Aalborg Håndbold. Jeg blev taget utroligt godt i mod af både medspillere og fans da jeg kom til klubben, og der er ingen tvivl om, at det er her jeg har udviklet mig mest som spiller i min karriere.

– Derfor ser jeg også frem til at slutte min tid i klubben på bedste vis, og forhåbentlig kan vi gøre det med at sikre en eller flere nye titler til pokalskabet, udtaler Felix Claar, der i denne sæson foreløbig er noteret for 14 kampe og 34 mål for Aalborg Håndbold.

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....
vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...

Håndbold i verdensklasse