MicrosoftTeams-image (3)

Aalborg Håndbold top-seedet i Champions League

 Vi er kommet i fornemt selskab til seedningen til Champions League, hvor vi er i øverste seedningslag sammen med de tyske, spanske og ungarske mestre. Mestrene er også fundet i de lande, og holdene er THW Kiel, FC Barcelona og Vezsprem. 
 
Det vil sige, at vi ikke kan møde disse hold, når der trækkes lod på EHFs hovedkontor i Wien 28. juni. Det andet danske hold, KIF Kolding København, er i fjerde seedningslag, og de to danske hold kan ikke trække hinanden. 
 
Det er de enkeltes landes tidligere resultater i Champions League, der afgør placeringen i seedningen, og her har ikke mindst AG Københavns deltagelse i sidste sæsons Final4 trukket Danmark op på første klasse. 
 
– Vi er stolte over at være i så fint selskab ved lodtrækningen. Det øger muligheden for at gå videre fra gruppe-spillet, at vi ikke kan trække disse hold, men samtidigt er det lidt ærgerligt rent publikumsmæssigt, at vi ikke kan møde dem. Der er heldigvis andre meget spændende hold, vi kan møde. Det gælder ikke mindst de franske mestre, Paris Handball, med blandt andre Mikkel Hansen og de andre tyske storhold, siger direktør Jan Larsen. 
 
Der bliver fire puljer med seks hold i hver pulje, hvoraf de fire bedst placerede hold går videre til 1/8-finalerne. Første kamp spilles i tidsrummet mellem 18. og 22. september.
 
 
 
 
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...
arena-veszprem

Flyv med os til kvartfinalen i Veszprém!

Kom med Aalborg Håndbold og Rejsechefen til Champions League kvartfinalen i Veszprém! Nu har du mulighed for at rejse med holdet med privatfly til den vigtige kvartfinale i Veszprém. Afrejse...

Håndbold i verdensklasse