pokaler_header_new

Aalborg Håndbold top-seedet i Champions League

 Vi er kommet i fornemt selskab til seedningen til Champions League, hvor vi er i øverste seedningslag sammen med de tyske, spanske og ungarske mestre. Mestrene er også fundet i de lande, og holdene er THW Kiel, FC Barcelona og Vezsprem. 
 
Det vil sige, at vi ikke kan møde disse hold, når der trækkes lod på EHFs hovedkontor i Wien 28. juni. Det andet danske hold, KIF Kolding København, er i fjerde seedningslag, og de to danske hold kan ikke trække hinanden. 
 
Det er de enkeltes landes tidligere resultater i Champions League, der afgør placeringen i seedningen, og her har ikke mindst AG Københavns deltagelse i sidste sæsons Final4 trukket Danmark op på første klasse. 
 
– Vi er stolte over at være i så fint selskab ved lodtrækningen. Det øger muligheden for at gå videre fra gruppe-spillet, at vi ikke kan trække disse hold, men samtidigt er det lidt ærgerligt rent publikumsmæssigt, at vi ikke kan møde dem. Der er heldigvis andre meget spændende hold, vi kan møde. Det gælder ikke mindst de franske mestre, Paris Handball, med blandt andre Mikkel Hansen og de andre tyske storhold, siger direktør Jan Larsen. 
 
Der bliver fire puljer med seks hold i hver pulje, hvoraf de fire bedst placerede hold går videre til 1/8-finalerne. Første kamp spilles i tidsrummet mellem 18. og 22. september.
 
 
 
 
 

Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...
rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...