MicrosoftTeams-image (3)

Afgørelsens time i EHF Champions League

Onsdag aften danner Jutlander Bank Arena ramme om returkampen i EHF Champions Leagues 1/8-finale mod FC Porto. Opgøret fløjtes i gang kl. 18.45, og du kan følge med på TV3 Sport fra kl. 18.00.

Første opgør i Porto endte med portugisisk sejr på 32-29 i en kamp, hvor vi aldrig fandt vores topniveau og derfor måtte se os besejret af et godt Porto-mandskab.

Vi ved, at vi har mere i os, og med en toppræstation onsdag har vi mulighed for at tage den samlede sejr mod et godt sammentømret og fysisk stærkt portugisisk mandskab.

Den samlede vinder sikrer sig en billet til kvartfinalen, hvor SG Flensburg-Handewitt bliver modstanderen.

En plads i kvartfinalen vil være en historisk bedrift, da det i så fald vil være vores første gang blandt de otte sidste hold i den fineste klubturnering – og det er noget, vi vil gå benhårdt efter og jagte for fuld tryk fra første fløjt.

Videre avancement kræver en sejr onsdag aften på minimum tre mål. Vinder vi med fire eller mere, er vi videre, mens det ved en sejr til os på præcis tre mål vil være reglen om udebanemål, der afgør, hvem der tager kvartfinalepladsen. Skulle onsdagens kamp ende med samme cifre (32-29) som i Porto – og denne gang i vores favør – vil kampen gå direkte videre i straffekastskonkurrence.

Vi håber, I er klar hjemme bag skærmen og vil bakke drengene op i jagten på en historisk bedrift.

 
Følg kampen på TV3 Sport fra kl. 18.00.
Læs mere om FC Porto her.
Læs kampprogrammet her.
 

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse