pokaler_header_new

Afgørelsens time i EHF Champions League

Onsdag aften danner Jutlander Bank Arena ramme om returkampen i EHF Champions Leagues 1/8-finale mod FC Porto. Opgøret fløjtes i gang kl. 18.45, og du kan følge med på TV3 Sport fra kl. 18.00.

Første opgør i Porto endte med portugisisk sejr på 32-29 i en kamp, hvor vi aldrig fandt vores topniveau og derfor måtte se os besejret af et godt Porto-mandskab.

Vi ved, at vi har mere i os, og med en toppræstation onsdag har vi mulighed for at tage den samlede sejr mod et godt sammentømret og fysisk stærkt portugisisk mandskab.

Den samlede vinder sikrer sig en billet til kvartfinalen, hvor SG Flensburg-Handewitt bliver modstanderen.

En plads i kvartfinalen vil være en historisk bedrift, da det i så fald vil være vores første gang blandt de otte sidste hold i den fineste klubturnering – og det er noget, vi vil gå benhårdt efter og jagte for fuld tryk fra første fløjt.

Videre avancement kræver en sejr onsdag aften på minimum tre mål. Vinder vi med fire eller mere, er vi videre, mens det ved en sejr til os på præcis tre mål vil være reglen om udebanemål, der afgør, hvem der tager kvartfinalepladsen. Skulle onsdagens kamp ende med samme cifre (32-29) som i Porto – og denne gang i vores favør – vil kampen gå direkte videre i straffekastskonkurrence.

Vi håber, I er klar hjemme bag skærmen og vil bakke drengene op i jagten på en historisk bedrift.

 
Følg kampen på TV3 Sport fra kl. 18.00.
Læs mere om FC Porto her.
Læs kampprogrammet her.
 

rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...
arena-kval-png.png

Tilmeldingen er åben til Develop Camp Efterår 2022

Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så har du nu muligheden!Vi har netop åbnet for tilmeldingen til en...