pokal header web

Anfører Bagersted: Nu skal vi præstere og vinde

Godt nok vandt vi 25-19 over Bjerringbro-Silkeborg i Super Cuppen for godt en måned siden, men siden har pilen peget op for BSV og fortrinsvist ned ad for os.

BSV er ubesejret efter kampe i ligaen, mens vi kun har to point – efter sejr over Skive i premierekampen – og efter nederlag til Skjern Håndbold, Team Tvis Holstebro og KIF Kolding.

Anfører Jacob Bagersted:

– Vi er spillemæssigt langt fra det, vi forventer af os selv. Det skal vi rette op på, og det skal ske allerede onsdag mod BSV, for vi skal vinde den kamp for at komme for langt bagefter på point i forhold til de øvrige tophold.

– Det bliver en vanskelig opgave,  for BSV har vist godt spil i de første kampe. Jannick Green har stået fremragende, og hans redninger har sammen med deres gode forsvarsspil givet basis for, at deres hurtige fløje scorer mange kontra-mål. Det skal vi undgå samtidig med, at vort eget forsvarsspil skal løftes i niveau, så vi også får flere redninger og dermed mulighed for kontraer. Vi skal ganske enkelt score flere mål end hidtil i sæsonen, hvor vi har haft svært ved at komme over 25 mål pr. kamp, siger Jacob Bagersted.

– Der skal ikke herske tvivl om, at vi vil kæmpe det bedste, vi har lært, for at vinde i aften, og jeg håber, at vi får Gigantium helt op at koge, siger Jacob Bagersted.

BSV spillede i søndags på udebane mod Vive Kielce i Polen og tabte stort, men mødte et klassemandskab. Alligevel spillede holdet en god kamp anført af godt skydende Chris Jørgensen og Mads Ø. Nielsen, ligesom Rasmus Lauge virker skarpere og skarpere, og Casper U. Mortensen fortsætter med at bombe løs fra venstre fløj.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse