MicrosoftTeams-image (3)

Bagersted: Man bliver aldrig træt af at vinde pokaler

– Man bliver aldrig træt af at vinde pokaler!!

Citat af  anfører Jacob Bagersted ved dagens pressemøde i Aarhus forud for INTERSPORT Final4 i NRGi Arena i Aarhus i den kommende weekend. Jacob Bagersted har i lørdagens semifinale mod Skjern mulighed for at spille sig i sin fjerde pokalfinale i træk.

– Det her er en af de fede kampe, og jeg ser i den grad frem til lørdagens semifinale mod Skjern. Der er dog ingen tvivl om, at det bliver en uhyre vanskelig kamp for os. Jeg vurderer chancerne til at være 50-50, siger Jacob Bagersted, der melder sig selv i topform efter den langvarige knæ-skade i efteråret.

– VM-pausen har været god for mig. Jeg nåede at spille de sidste par kampe inden VM-pausen, men formen var ikke helt i orden. Jeg har nu kunnet træne igennem her i januar, både styrke- og konditionsmæssigt, så jeg føler, at jeg er tilbage igen for fuld kraft, siger Bagersted.

Netop hjemvendt fra VM i Spanien deltog cheftræner Nikolaj Jacobsen også i pressemødet op til Final4, og han er klar med status på Kjellings og Tvedtens deltagelse i Final4.

– Det går fremad med både Håvard og Kristian, og jeg forventer klart, at de spiller begge to, siger cheftræneren, der slår vores Final4-ambitionen fast med syvtommersøm:

– Vi kommer for at vinde. Alt andet vil være en skuffelse.

Der er semifinaler lørdag i NRGi Arena i Aarhus:

Kl. 14.15  Skanderborg Håndbold – Århus Håndbold
Kl. 16.15  Aalborg Håndbold – Skjern Håndbold.

Søndag kl. 16.15: Finale.

Det er fortsat muligt at købe billetter på www.final4.dk og på www.billetnet.dk

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...
EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Billetsalg til Champions League kvartfinale torsdag

Godt 400 billetter til kvartfinale-braget mod ungarske Telekom Veszprém HC sættes torsdag middag til salg. Efter at have sikret andenpladsen i gruppespillet i Machineseeker EHF Champions League er Aalborg Håndbold...

Håndbold i verdensklasse