MicrosoftTeams-image (3)

Barud før nyt svenskermøde: Vi vinder igen

Midterforsvareren Niclas Barud er mere end klar igen, når han søndag kl. 15.00 går på banen i Gigantium til sin 61. kamp i træk for Aalborg Håndbold. Klar til at dele tæsk ud igen i midterforsvaret sammen med kollega Bagersted – også selv om det denne gang går ud over landsmændene fra Drott Halmstad.

Niclas Barud har ikke misset en eneste kamp, siden han kom til klubben sidste sommer. Det samme er for øvrigt tilfældet med Mads Mensah Larsen.

– Vi er favoritter og skal gentage sejren fra i søndags. Det betyder ikke noget specielt for mig, om det danske eller svenske modstandere. Vi skal bare vinde, så vi kommer tættere på 1/8-finalen og gøre klar til braget mod Flensburg-Handewitt næste sæson i Gigantium, siger Niclas Barud.

Der er kun en enkelt spiller hos Drott Halmstad, som Niclas Barud har spillet sammen med. Det er m¨ålmanden Robert Bladh, som han var holdkammerat med i Sävehof.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen har sidste træning med holdet lørdag formiddag før kampen søndag, og her finpudses de sidste deltaljer.

Der er fortsat stor interesse for kampen, og vi forventer ca. 3.500 tilskuere. Det er fortsat muligt at købe billetter her på hjemmesiden eller i billethuset i foyeren i Gigantium før kampen.

 

end of season sale

End-of-season-sale er nu i gang!

Gør et kup på en lang række merchandise-produkter på vores store udsalg! Klik forbi webshoppen med det samme og spar på alle disse produkter MH24-puden – førpris 199 kr., nu...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...

Håndbold i verdensklasse