pokal header web

Barud og Nergaard mestre i Sverige og Norge

To af vores kommende spillere, den svenske stregspiller og forsvarskrumtap, Niclas Barud, og den norske målmand, Morten Nergaard, har sat punktum i deres nuværende klubber med stor succes. 

I søndags genvandt Niclas Barud sammen sin klub, Sävehof, det svenske mesterskab med en sejr på 29-21 over Kristianstad foran godt 8.000 tilskuere i Malmö. 

Barud viste igen stor styrke i forsvarsspillet og indledte kampen med at score to mål.

I aften blev vores kommende keeper, Morten Nergaard,  den store helt for Elverum, der sikrede sig det norske slutspils-mesterskab, og han blev kåret som sit holds bedste spiller.

I Norge spiller holdene både om mesterskabet i grundspillet og i slutspillet. Haslum tog sig af mesterskabet i grundspillet, og de to hold mødtes igen i to kampe om mesterskabet i slutspillet. 

Elverum vandt første kamp i søndags på egen bane og kunne tåle at tabe med fem mål i returkampen på Haslums hjemmebane. Haslum vandt 32-27, men det var akkurat nok til, at den samlede sejr gik til Morten Nergaard og holdkammeraterne fra Elverum.

Erlend Mamelund scorede 10 mål for Haslum i sin afskedskamp, men Morten Nergaard holdt de øvrige modstandere fra afgørende scoringer og blev båret i guld-stol af sine hold-kammerater efter kampen. 

Vi ønsker de to spillere stort til lykke og glæder os til at se dem i Aalborg Håndbold-trøjen efter ferien. 

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse