MicrosoftTeams-image (3)

Barud og Nergaard mestre i Sverige og Norge

To af vores kommende spillere, den svenske stregspiller og forsvarskrumtap, Niclas Barud, og den norske målmand, Morten Nergaard, har sat punktum i deres nuværende klubber med stor succes. 

I søndags genvandt Niclas Barud sammen sin klub, Sävehof, det svenske mesterskab med en sejr på 29-21 over Kristianstad foran godt 8.000 tilskuere i Malmö. 

Barud viste igen stor styrke i forsvarsspillet og indledte kampen med at score to mål.

I aften blev vores kommende keeper, Morten Nergaard,  den store helt for Elverum, der sikrede sig det norske slutspils-mesterskab, og han blev kåret som sit holds bedste spiller.

I Norge spiller holdene både om mesterskabet i grundspillet og i slutspillet. Haslum tog sig af mesterskabet i grundspillet, og de to hold mødtes igen i to kampe om mesterskabet i slutspillet. 

Elverum vandt første kamp i søndags på egen bane og kunne tåle at tabe med fem mål i returkampen på Haslums hjemmebane. Haslum vandt 32-27, men det var akkurat nok til, at den samlede sejr gik til Morten Nergaard og holdkammeraterne fra Elverum.

Erlend Mamelund scorede 10 mål for Haslum i sin afskedskamp, men Morten Nergaard holdt de øvrige modstandere fra afgørende scoringer og blev båret i guld-stol af sine hold-kammerater efter kampen. 

Vi ønsker de to spillere stort til lykke og glæder os til at se dem i Aalborg Håndbold-trøjen efter ferien. 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse