MicrosoftTeams-image (3)

Billetsalget til semifinalen åbner tirsdag kl. 13.00

Udfaldet af vores kamp i Kolding 2. påskedag mandag kl. 17.10 er afgørende for, om vi bliver nummer et eller to i puljen. Vi skal vinde for at blive nummer et, mens KIF Kolding København fastholder førstepladsen med uafgjort. 

Efter kampen kender vi vores placering samtidig med, at den anden pulje er færdigspillet, og  vi derefter ved, hvem vi skal møde i semifinalen, der spilles over to kampe. 

Derefter fastlægges kampene også. Bliver vi nummer et i puljen får vi hjemmekamp i den sidste semfinale, mens vi skal spille hjemme først, hvis vi slutter på andenpladsen. 

Efter kampene mandag beslutter tv sig også for det endelige programn, så vi kan melde ud, hvornår de spændende semifinaler spilles. 

Vi åbner under alle omstændigheder billetsalget her på www.aalborghaandbold.dk tirsdag 22. april kl. 13.00. 

I den anden pulje er det afgjort, at Team Tvis Holstebro er klar til semifinalerne, men det er endnu ikke afgjort, om det bliver fra første- eller andenpladsen Skjern eller GOG tager den anden plads. Mandag kl. 17.10 mødes Skjern Håndbold – Team Tvis Holstebro og GOG spiller hjemme mod Århus Håndbold.

jannick-green

Jannick Green: Knald eller fald kamp

Photo credits: PSG PHOTO I en tæt pulje spår den tidligere Aalborg-målmand kampen til at blive en knald eller fald-kamp for både Aalborg og PSG i jagten på en top...
Merch webshop opslag

Vi fejrer 1. søndag i advent på webshoppen

Hele første søndag i advent kan du få fri fragt på webshoppen når du bestiller for 200 kroner eller mere. Har du endnu ikke sikret dig julegaverne, så har du...
Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...

Håndbold i verdensklasse