MicrosoftTeams-image (3)

Brug for alle ressourcer i vanskelig udekamp i Kolding lørdag

Der er og vil altid være noget specielt omkring kampene mod KIF Kolding. Intensitet, fight og spænding. Det skal vi også forvente, når vi lørdag kl. 16.10 står over for det stærke sydjyske mandskab i Tre-for Arena i Kolding.

Selv om der er mange "nye" ansigter på Koldings hold , og trænerduoen ligeledes er ny, så har holdet med resultaterne hidtil i denne sæson bevist, at kursen mod endnu en topplacering er afstukket.

Vi skal derfor medbringe alle de positive fremskridt, vi så i kampen mod Team Tvis Holstebro i lørdags – og lidt mere til for at gøre os forhåbninger om point i Kolding. Det er som altid, når de to hold mødes, et åbent opgør.

Vores keeper Ole Erevik genser sin gamle hjemmebane i Kolding for første gang siden skiftet til Aalborg, og hos Kolding er to af de "gamle" vendt hjem, nemlig Lasse Boesen og Frederik Ohlander. Nye er desuden Kasper Irming, Frederik Børm og Cyril Viudes. Bo Spellerberg, Anders Oeschler, Simon Jensen, Lars Christiansen, Lukas Karlsson og Boris Schnuckel er fortsat i den hvide trøje.

Aalborg-spillerne kan på Koldings træner-bænk hilse på deres tidligere træner, Peter Bredsdorff-Larsen, som har Henrik Kronborg, tidligere Nordsjælland, som assistenttræner.

Kolding er p.t. placeret på andenpladsen i ligaen med 11 point for syv kampe – efter nederlag mod AG København og uafgjort mod BSV. Vi er nummer seks med fire point færre end Kolding.

Du kan følge kampen på lørdag direkte på TV 2 fra kl. 16.10.

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...
Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...

Håndbold i verdensklasse