pokaler_header_new

Brug for alle ressourcer i vanskelig udekamp i Kolding lørdag

Der er og vil altid være noget specielt omkring kampene mod KIF Kolding. Intensitet, fight og spænding. Det skal vi også forvente, når vi lørdag kl. 16.10 står over for det stærke sydjyske mandskab i Tre-for Arena i Kolding.

Selv om der er mange "nye" ansigter på Koldings hold , og trænerduoen ligeledes er ny, så har holdet med resultaterne hidtil i denne sæson bevist, at kursen mod endnu en topplacering er afstukket.

Vi skal derfor medbringe alle de positive fremskridt, vi så i kampen mod Team Tvis Holstebro i lørdags – og lidt mere til for at gøre os forhåbninger om point i Kolding. Det er som altid, når de to hold mødes, et åbent opgør.

Vores keeper Ole Erevik genser sin gamle hjemmebane i Kolding for første gang siden skiftet til Aalborg, og hos Kolding er to af de "gamle" vendt hjem, nemlig Lasse Boesen og Frederik Ohlander. Nye er desuden Kasper Irming, Frederik Børm og Cyril Viudes. Bo Spellerberg, Anders Oeschler, Simon Jensen, Lars Christiansen, Lukas Karlsson og Boris Schnuckel er fortsat i den hvide trøje.

Aalborg-spillerne kan på Koldings træner-bænk hilse på deres tidligere træner, Peter Bredsdorff-Larsen, som har Henrik Kronborg, tidligere Nordsjælland, som assistenttræner.

Kolding er p.t. placeret på andenpladsen i ligaen med 11 point for syv kampe – efter nederlag mod AG København og uafgjort mod BSV. Vi er nummer seks med fire point færre end Kolding.

Du kan følge kampen på lørdag direkte på TV 2 fra kl. 16.10.

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...