MicrosoftTeams-image (3)

Ca. 600 Aalborg-tilhængere til DM-finale i Brøndby søndag

Der bliver en sand folkevandring af rødklædte tilhængere af Aalborg Håndbold søndag eftermiddag med retning mod Brøndby-Hallen til den anden og afgørende DM-finale mod KIF Kolding København. 
 
– Jeg har aldrig oplevet noget lignende, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold. Foreløbigt har godt 350 fans taget imod klub-ejer Eigild B. Christensens tilbud om gratis bus-tur og billet til kampen. De kommer til at fylde seks-syv busser. 
 
– Dertil kommer, at flere end 200 af vores tilhængere kommer til København på anden vis, så jeg er ikke i tvivl om, at vi kommer til at præge stemningen i Brøndby-Hallen.
 
– Det er en helt fantastisk opbakning, og det er ikke mindre imponerende, når man tænker på, at busserne med tilhængere først er i Aalborg igen ca. kl. 04.00 mandag morgen, siger Jan Larsen. 
 
Den anden finale mellem Aalborg Håndbold og KIF Kolding København spilles søndag 26. maj kl. 20.15 i Brøndby-Hallen. Aalborg Håndbold vandt den første finale i Aalborg i lørdags med 29-21. 
  
 
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-KIF Kolding  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold cruisede til sejr

Uden at spille sig ud sejrede Aalborg Håndbold onsdag aften over KIF Kolding, der måtte forlade Sparekassen Danmark Arena med et nederlag på 35-31. Efter lørdagens storsejr over GOG på...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Læs praktisk info til aftenens opgør mod KIF Kolding

Læs praktiske informationer til aftenens opgør i Herreligaen mod KIF Kolding. Husk at vi fejrer “Legendedag” hvor du kan møde Håvard Tvedten. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Norsten: Vi skal være klar fra start mod Kolding

Onsdag aften er Aalborg Håndbold tilbage på hjemmebanen i Sparekassen Danmark Arena, når KIF Kolding kommer på besøg til 7. runde i Herreligaen. Læs optakt med målmand Fabian Norsten. Efter...

Håndbold i verdensklasse