MicrosoftTeams-image (3)

Champions League-start med et brag på søndag i Flensborg

Det bliver lige på og hårdt, når vi søndag kl. 15.00 tager fat på deltagelsen i denne sæsons VELUX EHF Champions League: Udekamp i Flens-Arena mod SG Flensburg-Handewitt.

Vi står her over for et frygtindgydende mandskab fra den tyske top-klub – et hold præget af fem danske landsholdsspillere, Søren Rasmussen, Thomas Mogensen, Anders Eggert, Michael V. Knudsen og Lasse Svan Hansen, som alle spiller en fremtrædende rolle, når det går løs.  

– Så begynder Champions League, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen med et skævt smil. Vi kender Flensburgs styrke og kvaliteter, men de må altså kun være syv spillere på banen ad gangen ligesom os. Vi skal turde spille spillet og ramme vort topniveau på alle pladser på holdet. Gør vi det, kan vi skabe en overraskelse, som det vil være, hvis vi vinder i Flens-Arena.

– Det bliver en hård fysisk kamp, hvor der garanteret bliver tilladt hårdere spil, end vi er vant til herhjemme. Det skal vi være klar til over 60 minutter, og så skal vi undgå de fejl, der giver Anders Eggert og Lasse Svan mulighed for at score på kontraer, siger Nikolaj Jacobsen.

Ud over de fem danske landsholdsspillere tæller Flensburgs hold blandt andre landsholdsspillere som Mattias Andersson, Jim Gottfridsson og Tobias Karlsson, Sverige, Steffen Weinhold, Holger Glandorf  og Jacob Heinl, Tyskland, Drasko Nenadic, Serbien og Olafur Gustafsson, Island.

Nikolaj Jacobsen må fortsat se bort fra de tre skadede spillere, Tobias Aren, Marcus Mørk og Stig Bugge.

Kampen spilles kl. 15.00, og er du ikke blandt de 250-300 Aalborg Håndbold-tilskuere, der er i Flens-Arena til kampen, så kan du følge den direkte på DR 1.

Allerede lørdag spilles de to første kampe i gruppe 2 i VELUX EHF Champions League, nemlig:

Kl. 19.30: Naturhouse La Rioja – HSV Hamburg
Kl. 20.30: Gorenje Velenje – Drott Halmstad.

 

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse