pokaler_header_new

Champions League-start med et brag på søndag i Flensborg

Det bliver lige på og hårdt, når vi søndag kl. 15.00 tager fat på deltagelsen i denne sæsons VELUX EHF Champions League: Udekamp i Flens-Arena mod SG Flensburg-Handewitt.

Vi står her over for et frygtindgydende mandskab fra den tyske top-klub – et hold præget af fem danske landsholdsspillere, Søren Rasmussen, Thomas Mogensen, Anders Eggert, Michael V. Knudsen og Lasse Svan Hansen, som alle spiller en fremtrædende rolle, når det går løs.  

– Så begynder Champions League, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen med et skævt smil. Vi kender Flensburgs styrke og kvaliteter, men de må altså kun være syv spillere på banen ad gangen ligesom os. Vi skal turde spille spillet og ramme vort topniveau på alle pladser på holdet. Gør vi det, kan vi skabe en overraskelse, som det vil være, hvis vi vinder i Flens-Arena.

– Det bliver en hård fysisk kamp, hvor der garanteret bliver tilladt hårdere spil, end vi er vant til herhjemme. Det skal vi være klar til over 60 minutter, og så skal vi undgå de fejl, der giver Anders Eggert og Lasse Svan mulighed for at score på kontraer, siger Nikolaj Jacobsen.

Ud over de fem danske landsholdsspillere tæller Flensburgs hold blandt andre landsholdsspillere som Mattias Andersson, Jim Gottfridsson og Tobias Karlsson, Sverige, Steffen Weinhold, Holger Glandorf  og Jacob Heinl, Tyskland, Drasko Nenadic, Serbien og Olafur Gustafsson, Island.

Nikolaj Jacobsen må fortsat se bort fra de tre skadede spillere, Tobias Aren, Marcus Mørk og Stig Bugge.

Kampen spilles kl. 15.00, og er du ikke blandt de 250-300 Aalborg Håndbold-tilskuere, der er i Flens-Arena til kampen, så kan du følge den direkte på DR 1.

Allerede lørdag spilles de to første kampe i gruppe 2 i VELUX EHF Champions League, nemlig:

Kl. 19.30: Naturhouse La Rioja – HSV Hamburg
Kl. 20.30: Gorenje Velenje – Drott Halmstad.

 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...