pokaler_header_new

CL 1/8-finale: Et brag i Porto

Torsdag aften løber vi på banen til første EHF Champions League 1/8-finale mod FC Porto. Kampstart er kl. 20.45, og opgøret kan følges direkte på TV3 Sport.

Vinderen af 1/8-finalen findes over to kampe, og torsdag skal vi derfor jagte det bedst mulige udgangspunkt inden returopgøret i Jutlander Bank Arena onsdag 7. april.

Vi sluttede som nummer 4 i vores gruppe, mens Porto blev 5’er i deres pulje, og der venter et brag af nogle kampe om en plads i kvartfinalen – hvor begge mandskaber jagter den første deltagelse blandt Europas otte bedste hold.

Allerede sidste sæson skulle vi have mødt FC Porto i 1/8-finalen, der dog måtte aflyses grundet COVID-19 – men nu får vi altså en ny mulighed for at stå over for portugiserne i en spændende dyst om en kvartfinaleplads.

Porto-mandskabet er præget af spillere fra det nationale landshold, der senest sikrede sig OL-deltagelse for første gang i Portugals historie og forinden sluttede som nummer 10 ved VM i Egypten.

Vi spillede vores seneste kamp sidste tirsdag mod Ringsted, og drengene har siden da trænet godt frem mod det første store brag mod Porto.

Alle mand er testet negativ for corona og er klar til at tage turen til Porto. Anfører René Antonsen må dog se kampen fra tribunen, da han fortsat sidder ude med en skade i hånden. Alle øvrige spiller er til gengæld kampklare og sultne efter et godt resultat i Porto.

 
Husk at du som nævnt kan følge opgøret direkte på TV3 Sport med kampstart kl. 20.45 torsdag aften.

 
Du kan blive klogere på vores portugisiske modstander lige her.
 

Skjern_180822

Nederlag i sidste test

Torsdagens testkamp mod Skjern Håndbold endte med et nederlag på 28-25. I en godt fyldt Vadumhal blev første halvleg indledt som lyn og torden med en velspillende nordjysk offensiv, samt...
skjern-png.png

Sidste testkamp i aften

Kl. 18.30 i Vadum står Aalborg Håndbold over for Skjern Håndbold, der er modstanderen i sidste testkamp inden tirsdagens Super Cup. Opgøret bliver således den sjette og sidste testkamp, hvor...
termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...