MicrosoftTeams-image (3)

CL 1/8-finale: Et brag i Porto

Torsdag aften løber vi på banen til første EHF Champions League 1/8-finale mod FC Porto. Kampstart er kl. 20.45, og opgøret kan følges direkte på TV3 Sport.

Vinderen af 1/8-finalen findes over to kampe, og torsdag skal vi derfor jagte det bedst mulige udgangspunkt inden returopgøret i Jutlander Bank Arena onsdag 7. april.

Vi sluttede som nummer 4 i vores gruppe, mens Porto blev 5’er i deres pulje, og der venter et brag af nogle kampe om en plads i kvartfinalen – hvor begge mandskaber jagter den første deltagelse blandt Europas otte bedste hold.

Allerede sidste sæson skulle vi have mødt FC Porto i 1/8-finalen, der dog måtte aflyses grundet COVID-19 – men nu får vi altså en ny mulighed for at stå over for portugiserne i en spændende dyst om en kvartfinaleplads.

Porto-mandskabet er præget af spillere fra det nationale landshold, der senest sikrede sig OL-deltagelse for første gang i Portugals historie og forinden sluttede som nummer 10 ved VM i Egypten.

Vi spillede vores seneste kamp sidste tirsdag mod Ringsted, og drengene har siden da trænet godt frem mod det første store brag mod Porto.

Alle mand er testet negativ for corona og er klar til at tage turen til Porto. Anfører René Antonsen må dog se kampen fra tribunen, da han fortsat sidder ude med en skade i hånden. Alle øvrige spiller er til gengæld kampklare og sultne efter et godt resultat i Porto.

 
Husk at du som nævnt kan følge opgøret direkte på TV3 Sport med kampstart kl. 20.45 torsdag aften.

 
Du kan blive klogere på vores portugisiske modstander lige her.
 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...
Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...

Håndbold i verdensklasse