MicrosoftTeams-image (3)

Coronatilfælde i Aalborg Håndbold

 
I forbindelse med løbende coronatests har vi onsdag desværre kunnet konstatere, at flere af vores spillere er testet positiv for corona.
 
Sebastian Barthold testede positiv i sidste uge forud for vores udekamp mod Skive fH, og vi har sidenhen gennemført daglige coronatests i forbindelse med træning og forud for kampe.
 
Tidligere på ugen blev en ny spiller testet positiv, mens vi i forbindelse med dagens PCR-tests desværre har modtaget svar på yderligere fire coronatilfælde i truppen.
 
Aftenens tidligere planlagte udekamp mod TTH Holstebro blev allerede udskudt i formiddags grundet smittetilfælde hos hjemmeholdet.

På nuværende tidspunkt har vi fortsat programsat to kampe inden nytår mod henholdsvis Ribe-Esbjerg 27. december og GOG 30. december. De kommende dage vil afgøre, hvorvidt disse kan afvikles efter planen eller ej – og vi vil naturligvis melde nærmere ud omkring dette, så snart vi ved mere.
 

Santander CUP kvartfinale Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold Foto: Henrik Hansen

Stefan: Vi har ikke opnået noget som helst endnu

Cheftræner Stefan Madsen forventer en spændende kamp, når det søndag aften gælder Mors-Thy Håndbold på udebane til fjerde slutspilskamp. Starten på slutspillet har været endog rigtig god for Aalborg Håndbold,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...

Håndbold i verdensklasse