MicrosoftTeams-image (3)

Dårligt angrebsspil årsag til nederlag i Ringsted

En fortjent sejr til Ringsted efter en 2. halvleg, hvor vort angrebsspil faldt helt sammen, og hvor vi kun scorede syv mål i de første 25 minutter af halvlegen.

Hjemmeholdet skal have stor ros for både fight og godt angrebsspil samtidig med, at målmand Brian Jørgensen stod godt. Det samme gjorde vore keepere: Ole Erevik i de første 50 minutter og Sjøstrand til sidst. Sidstnævnte nappede bl.a. to straffekast.

Hjemmeholdet kom bedst fra start og foran 5-2, men på en god periode gik vi til føring på 7-5. Så blev Barud vist ud, og den periode tabte vi 3-0. Via 10-10 gik vi til pausen med føring på 13-12.

Vi kom foran 15-13 i 2. halvleg, men TMS kom op, og vi fulgtes ad til 20-20 efter 17 minutter. Vi havde dog betydeligt sværere ved at score samtidig med, at dommerne var meget hurtige til at markere for passivt spil i vores ende af banen.

TMS afgjorde kampen med fem-syv minutter tilbage – foran 26-21, og det kogte for alvor i den tætpakkede hal, hvor TMS Ringsted beviseligt har et godt tag på topholdene.

Et ærgerligt nederlag, og dermed er kampen på lørdag kl. 15.00 mod Team Tvis Holstebro endnu vigtigere. Mød op og hjælp drengene på sporet igen.

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse