MicrosoftTeams-image (3)

Efter 14 dages pause: Vanskelig udekamp fredag mod Ribe-Esbjerg

Efter 14 dages landskamp-pause fløjtes der fredag aften igen op til liga-kampe, og vi sætter kursen mod den nyrenoverede Blue Water Dokken Arena, hvor oprykkerne fra Ribe-Esbjerg HH er værter.

– Der er ingen lette kampe i ligaen, og Ribe-Esbjerg har som oprykkere allerede bevist, at de kan begå sig i ligaen, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen. Vi kommer på en meget vanskelig opgave. Det bliver hård fight og koncentrationen i samtlige 60 minutter mod et hjemmehold, der kører på og råder over et rutineret mandskab med mange spillere, der har en del sæsoner i ligaen bag sig.

Nikolaj Jacobsen og Morten Bjerre har haft truppen samlet til træning siden mandag, men ud over de langtidsskadede Martin Larsen og Jacob Bagersted, så har flere af spillerne haft efterveer fra landskampe m.m.

Håvard Tvedten kom hjem fra landskampe med en beskadiget fod, og der er fortsat tvivl om hans deltagelse på fredag, selv om det går den rette vej. Hans landsmand, Kristian Kjelling, der har meldt fra til landsholdet, har benyttet pausen til at få en indsprøjtning i det ene knæ, men han var midt i ugen tilbage på træningsbanen på fuld kraft.

Ribe-Esbjerg, der trænes af den tidligere Fredericia-spiller og træner, Nick Rasmussen, har ligaens topscorer Jeppe Riber, tidligere Skjern, på venstre fløj. Han har scoret 70 mål i ni kampe, og næstmest scorende er stortalentet Jonas Langerhuus på højre back, med 46 mål, mens bagspilleren Ronnie Mathiasen har scoret 30 mål. Ellers er det spillere som målmanden Kasper Larsen, tidligere Århus, Simon Krogh, tidligere Fredericia og Skjern, Kasper Nielsen, Rasmus Berthelsen, Mads Overgaard og Henrik Storm Pedersen, der er mest fremtrædende.

Ribe-Esbjerg er nummer ni i ligaen med fem point, mens vi er nummer fem med 12 point. Ribe-Esbjerg har besejret Mors-Thy Håndbold og Skanderborg Håndbold – spillet uagjort mod Viborg HK og tabt til BSV, Nordsjælland, TMS Ringsted, Kolding og SønderjyskE.

Kampen fløjtes i gang fredag kl. 19.00 og dømmes af Henrik Mathiassen og Hans Henrik Staal.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse