MicrosoftTeams-image (3)

EHF Champions League er tilbage i Aalborg

Torsdag aften går det igen løs med EHF Champions League håndbold i Jutlander Bank Arena, hvor HC PPD Zagreb kommer på besøg. Kampstart er kl. 18.45, og opgøret kan følges direkte på TV3 MAX fra kl. 18.15.

Gruppespillet er for alvor ved at gå ind i den afgørende fase, og torsdagens kamp er nummer 11 i rækken af i alt 14 gruppekampe.

Inden mødet med de kroatiske mestre ligger vi på fjerdepladsen i tæt kamp mod Motor, der er placeret på tredjepladsen, samt Kiel og Nantes som vi har lige i hælene på henholdsvis femte- og sjettepladsen.

For nyligt vedtog EHF en ændring, der betyder, at alle otte hold går videre fra gruppespillet. Oprindeligt var det de seks bedste hold i hver gruppe, men ændringen er lavet på baggrunden af corona-situationen og potentielle ikke-afviklede gruppekampe.

I forvejen var vi rigtig tæt på at have sikret os en knockout-plads, men med ændringen er vi altså nu definitivt sikre på en plads i 1/8-finalen. Det betyder dog langt fra, at vi er tilfredse.

Nu gælder det om at ende så højt i gruppen som muligt og dermed møde et lavere rangeret hold fra den anden pulje i 1/8-finalen. Samtidigt skal vi opbygge momentum, så vi står bedst muligt rustet til knockout-fasen.

Første skridt i denne retning skal tages torsdag aften, hvor vi jagter en vigtig sejr mod et Zagreb-mandskab, der fortsat har sit første point til gode i denne sæsons gruppespil.

De har dog været tætte på af flere omgange, bl.a. i vores opgør i Zagreb, hvor vi efter en dramatisk afslutning hev en etmåls-sejr i land.

Torsdag aften går vi så efter en ny sejr mod de kroatiske mestre, og du kan følge opgøret på TV3 MAX fra kl. 18.15.

Læs mere om HC PPD Zagreb her.  
Se kampprogrammet online her.
 

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...
Santander CUP kvartfinale Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold Foto: Henrik Hansen

Stefan: Vi har ikke opnået noget som helst endnu

Cheftræner Stefan Madsen forventer en spændende kamp, når det søndag aften gælder Mors-Thy Håndbold på udebane til fjerde slutspilskamp. Starten på slutspillet har været endog rigtig god for Aalborg Håndbold,...

Håndbold i verdensklasse