pokaler_header_new

EHF Champions League er tilbage i Aalborg

Torsdag aften går det igen løs med EHF Champions League håndbold i Jutlander Bank Arena, hvor HC PPD Zagreb kommer på besøg. Kampstart er kl. 18.45, og opgøret kan følges direkte på TV3 MAX fra kl. 18.15.

Gruppespillet er for alvor ved at gå ind i den afgørende fase, og torsdagens kamp er nummer 11 i rækken af i alt 14 gruppekampe.

Inden mødet med de kroatiske mestre ligger vi på fjerdepladsen i tæt kamp mod Motor, der er placeret på tredjepladsen, samt Kiel og Nantes som vi har lige i hælene på henholdsvis femte- og sjettepladsen.

For nyligt vedtog EHF en ændring, der betyder, at alle otte hold går videre fra gruppespillet. Oprindeligt var det de seks bedste hold i hver gruppe, men ændringen er lavet på baggrunden af corona-situationen og potentielle ikke-afviklede gruppekampe.

I forvejen var vi rigtig tæt på at have sikret os en knockout-plads, men med ændringen er vi altså nu definitivt sikre på en plads i 1/8-finalen. Det betyder dog langt fra, at vi er tilfredse.

Nu gælder det om at ende så højt i gruppen som muligt og dermed møde et lavere rangeret hold fra den anden pulje i 1/8-finalen. Samtidigt skal vi opbygge momentum, så vi står bedst muligt rustet til knockout-fasen.

Første skridt i denne retning skal tages torsdag aften, hvor vi jagter en vigtig sejr mod et Zagreb-mandskab, der fortsat har sit første point til gode i denne sæsons gruppespil.

De har dog været tætte på af flere omgange, bl.a. i vores opgør i Zagreb, hvor vi efter en dramatisk afslutning hev en etmåls-sejr i land.

Torsdag aften går vi så efter en ny sejr mod de kroatiske mestre, og du kan følge opgøret på TV3 MAX fra kl. 18.15.

Læs mere om HC PPD Zagreb her.  
Se kampprogrammet online her.
 

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...