MicrosoftTeams-image (3)

EHF Champions League er tilbage

Efter mere end to måneders pause fra den fineste europæiske håndboldscene skal vi onsdag aften igen i aktion i EHF Champions League. Vi møder HBC Nantes på udebane, og kampstart er kl. 20.45 – opgøret kan følges på TV3 Sport med optakt fra kl. 20.30.

Vi har haft en rigtig fin første del af gruppespillet, hvor vi har hentet 10 point i ni kampe, hvilket i øjeblikket placerer os på fjerdepladsen i gruppe B.

Vores franske modstander har haft en mere vaklende start på gruppespillet, og forud for onsdagens kamp indtager de gruppens sjetteplads med fire point efter otte kampe.

Det har dog været meget marginalt for det franske storhold, der tilbage i 2018 var en del af Final4, hvor de tabte Champions League finalen. I deres seneste tre gruppekampe har de således hentet 0 point med en måldifference på blot -4.

Nantes råder over et stærkt hold med spillere som Kiril Lazarov, Valero Rivera, Aymeric Minne samt danske Emil Nielsen og Sebastian Augustinussen.

I det omvendte opgør i Jutlander Bank Arena besejrede vi Nantes i overbevisende stil med sejrscifrene 32-24. Onsdag aften er vi klar til at jagte en ny sejr mod det franske mandskab, når der er to vigtige point på spil.

Vi kæmper for at holde os i den øverste halvdel af den otteholds-store gruppe, hvor vi har Kiel lige i hælene og med en sejr kan spille os op på en delt tredjeplads med ukrainske Motor.

Nantes kan med en sejr indlede en slutspurt mod top 5 holdene i gruppen, mens de samtidigt kan skabe lidt luft ned til forfølgerne og spille sig nærmere en plads i knockoutfasen. De seks bedste hold går videre dertil.

 
Kampstart er som nævnt onsdag aften kl. 20.45, og du kan følge hele opgøret på TV3 Sport med optakt fra kl. 20.30.

Vil du blive klogere på Nantes, kan du læse mere om det franske mandskab her.
 

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse