MicrosoftTeams-image (3)

EHF Champions League vender tilbage onsdag

Onsdag aften venter årets første kamp i EHF Champions League, som også er sæsonens længste. Vi besøger hviderussiske Meshkov Brest, og kampen starter 18.45 dansk tid.

Vi sluttede 2021 af på bedste vis med flotte hjemmesejre over THW Kiel og Pick Szeged efterfulgt af udekampen mod de norske mestre fra Elverum onsdag 8. december, som vi vandt 34-28.

Det giver os en andenplads i Gruppe A, hvor de to bedste efter det indledende gruppespil går direkte til kvartfinalerne, mens 3.-6. pladsen spiller 1/8-finaler.

Der er tæt kamp mellem de bedste fire i vores gruppe. Montpellier topper på nuværende tidspunkt tabellen med 16 point efter 10 kampe. Lige under er vi med 14 point, Szeged på 3. pladsen med lige så mange point mens Kiel er lige i hælene på 4. pladsen med 13 point.

Intet er derfor afgjort endnu, og vi står foran fire meget spændende – og afgørende – kampe. Vi er sikre på videre avancement, jagten går nu ind på at forblive i top 2!

Onsdag aften gælder det altså Meshkov Brest, som inden opgøret ligger sidst i vores gruppe med bare fire point. Da vi mødte dem på hjemmebane tidligere på sæson, blev det en tæt affære, som vi vandt med et enkelt mål til stillingen 34-33 efter 18-18 ved pausen.

Vi ved derfor også, at vi skal være klar fra start på en svær udebane, hvor de senest spillede uafgjort mod tabelføreren Montpellier og topper deres hjemlige liga.
Bliv klogere på onsdagens modstander her.

Simon Gade og René Antonsen er ikke med grundet smitte med Covid-19, mens skader fortsat holder Aron Pálmarsson, Martin Larsen og Sebastian Henneberg ude.

Vi får derfor hjælp af ungdomsspillerne Victor Kløve og Nichlas Ludvigsen

Kampstart er som nævnt 18.45, og du kan se med direkte på TV3 Sport med optakt fra 18.40.

#klartilkamp
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse