pokaler_header_new

En “gammel” kending er tilbage i Aalborg Håndbold

René Antonsen står på billederne blandt de nye spillere til den kommende sæson i Aalborg Håndbold. Han er ganske rigtigt ny i forhold til de seneste to sæsoner, men er ”blot” en gammel kending, der vender tilbage til klubben.
 
Han var med, da vi blev danske mestre for to år siden, ligesom han kan skrive verdensmester på visitkortet – en merit tilbage til 2011, da han sammen med blandt andre Martin Larsen blev U 19 verdensmester. Nu er han 23 år og klar til at dele tæsk ud i midterforsvaret og score fra stregen.
 
– Hvordan begyndte det hele?? 

– Håndbold har altid fyldt meget i min familie. Min søster har altid spillet håndbold, og min far var træner i mange år ”hjemme” i Aalestrup, så det var naturligt, at det var den vej, jeg skulle gå. Jeg har fra helt lille tilbragt utallige timer i Aalestrup Hallen, hvor jeg fik min håndboldopdragelse, fortæller René Antonsen.

– Jeg spillede i Aalestrup IF indtil juniortiden. Derefter gik turen til Aalborg KFUM og senere AaB Håndbold, hvor jeg gik på college. Som 19-årig b lev jeg udlejet til Team Vesthimmerland, hvor jeg havde et rigtigt godt år. Turen gik tilbage til Aalborg Håndbold, hvor jeg var med til at blive dansk mester i 2013. Derefter tog jeg til Ribe-Esbjerg, hvor jeg føler, at jeg har udviklet mig, siger René Antonsen. 

– Hvad glæder du dig mest til ved skiftet til Aalborg Håndbold?? 

– Jeg glæder mig til at skulle med i den sjove ende af tabellen og forhåbentligt gentage succesen fra sidst, jeg spillede i Aalborg Håndbold. Desuden glæder jeg mig til igen at spille i den røde trøje i den ”nye” Jutlander Bank Arena – fyldt til bristepunktet til hver hjemmekamp. 

– Dit bud på top 3 i Boxer Herreligaen, når medaljerne skal fordeles?? 

– 1. Aalborg Håndbold. 2. Bjerringbro-Silkeborg. 3. KIF Kolding København. 
 
– Hvad laver du, når du ikke spiller håndbold? 

– Jeg skal i gang med at læse finansøkonom i Aalborg. Desuden bruger jeg meget tid sammen med min kæreste og mine kammerater. 
 
René Antonsen vender for en stund tilbage til barndomsbyen Aalestrup, når han og Aalborg Håndbold-holdet spiller test-kamp i Aalestrup Idrætscenter torsdag 6. august kl. 19.00 mod Team Tvis Holstebro.
 

 

681F137B-CD5C-4FDA-B369-C5D408FA293A

Sejr i nordisk testkamp

Onsdag aften bød på et spændende nordisk brag, da vi tørnede sammen med Kolstad Håndball i en testkamp. Vi trak os sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 28-23 efter en...
rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...