MicrosoftTeams-image (3)

En “gammel” kending er tilbage i Aalborg Håndbold

René Antonsen står på billederne blandt de nye spillere til den kommende sæson i Aalborg Håndbold. Han er ganske rigtigt ny i forhold til de seneste to sæsoner, men er ”blot” en gammel kending, der vender tilbage til klubben.
 
Han var med, da vi blev danske mestre for to år siden, ligesom han kan skrive verdensmester på visitkortet – en merit tilbage til 2011, da han sammen med blandt andre Martin Larsen blev U 19 verdensmester. Nu er han 23 år og klar til at dele tæsk ud i midterforsvaret og score fra stregen.
 
– Hvordan begyndte det hele?? 

– Håndbold har altid fyldt meget i min familie. Min søster har altid spillet håndbold, og min far var træner i mange år ”hjemme” i Aalestrup, så det var naturligt, at det var den vej, jeg skulle gå. Jeg har fra helt lille tilbragt utallige timer i Aalestrup Hallen, hvor jeg fik min håndboldopdragelse, fortæller René Antonsen.

– Jeg spillede i Aalestrup IF indtil juniortiden. Derefter gik turen til Aalborg KFUM og senere AaB Håndbold, hvor jeg gik på college. Som 19-årig b lev jeg udlejet til Team Vesthimmerland, hvor jeg havde et rigtigt godt år. Turen gik tilbage til Aalborg Håndbold, hvor jeg var med til at blive dansk mester i 2013. Derefter tog jeg til Ribe-Esbjerg, hvor jeg føler, at jeg har udviklet mig, siger René Antonsen. 

– Hvad glæder du dig mest til ved skiftet til Aalborg Håndbold?? 

– Jeg glæder mig til at skulle med i den sjove ende af tabellen og forhåbentligt gentage succesen fra sidst, jeg spillede i Aalborg Håndbold. Desuden glæder jeg mig til igen at spille i den røde trøje i den ”nye” Jutlander Bank Arena – fyldt til bristepunktet til hver hjemmekamp. 

– Dit bud på top 3 i Boxer Herreligaen, når medaljerne skal fordeles?? 

– 1. Aalborg Håndbold. 2. Bjerringbro-Silkeborg. 3. KIF Kolding København. 
 
– Hvad laver du, når du ikke spiller håndbold? 

– Jeg skal i gang med at læse finansøkonom i Aalborg. Desuden bruger jeg meget tid sammen med min kæreste og mine kammerater. 
 
René Antonsen vender for en stund tilbage til barndomsbyen Aalestrup, når han og Aalborg Håndbold-holdet spiller test-kamp i Aalestrup Idrætscenter torsdag 6. august kl. 19.00 mod Team Tvis Holstebro.
 

 

end of season sale

End-of-season-sale er nu i gang!

Gør et kup på en lang række merchandise-produkter på vores store udsalg! Klik forbi webshoppen med det samme og spar på alle disse produkter MH24-puden – førpris 199 kr., nu...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...

Håndbold i verdensklasse