pokaler_header_new

Erevik og fire svenskere hjem til landskampe i januar

Mens Mads Mensah Larsen fortsat går og venter på opkaldet fra Ulrik Wilbek om, hvorvidt han skal med til VM i Spanien i januar eller ikke, så er vore svenske og norske landsholdsspillere sikre på, at de ikke skal til VM. 

De to nationer har nemlig ikke kvalificeret sig, men det betyder ikke, at der ikke bliver meget håndbold for spillere i begyndelsen af januar. 

De to svenske landstrænere OLa Lindgren og Staffan Olsson, har sendt bud efter Johan Sjöstrand, Johan Jakobsson, Niklas Barud og Tobias Aren til landskampene 3. januar mod Tyskland, 8. januar mod Island, 11. januar mod Tjekkiet og 13. januar mod Norge. 

Om de alle kommer til at spille alle landskampe må tiden vise. 

Ole Erevik er ene om at repræsentere os på det norske landshold, der samles allerede 2. januar, og med sine 141 A-landskampe er Ole også den mest rutinerede spiller i den norske trup. 

Ole og Robert Hedins øvrige spillere møder Kroatien i to landskampe hjemme i Norge henholdsvis 5. og 7. januar. 10. januar gælder det kampe mod Østrig, 11. januar mod Tjekkiet og 13. januar mod Sverige. 

Håvard Tvedten er ikke i stand til at deltage efter den operation i foden, som han gennemgår i morgen, mens Kristian Kjelling tidligere har meldt fra til landsholdet. 

arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...