MicrosoftTeams-image (3)

Erevik og fire svenskere hjem til landskampe i januar

Mens Mads Mensah Larsen fortsat går og venter på opkaldet fra Ulrik Wilbek om, hvorvidt han skal med til VM i Spanien i januar eller ikke, så er vore svenske og norske landsholdsspillere sikre på, at de ikke skal til VM. 

De to nationer har nemlig ikke kvalificeret sig, men det betyder ikke, at der ikke bliver meget håndbold for spillere i begyndelsen af januar. 

De to svenske landstrænere OLa Lindgren og Staffan Olsson, har sendt bud efter Johan Sjöstrand, Johan Jakobsson, Niklas Barud og Tobias Aren til landskampene 3. januar mod Tyskland, 8. januar mod Island, 11. januar mod Tjekkiet og 13. januar mod Norge. 

Om de alle kommer til at spille alle landskampe må tiden vise. 

Ole Erevik er ene om at repræsentere os på det norske landshold, der samles allerede 2. januar, og med sine 141 A-landskampe er Ole også den mest rutinerede spiller i den norske trup. 

Ole og Robert Hedins øvrige spillere møder Kroatien i to landskampe hjemme i Norge henholdsvis 5. og 7. januar. 10. januar gælder det kampe mod Østrig, 11. januar mod Tjekkiet og 13. januar mod Sverige. 

Håvard Tvedten er ikke i stand til at deltage efter den operation i foden, som han gennemgår i morgen, mens Kristian Kjelling tidligere har meldt fra til landsholdet. 

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse