pokaler_header_new

Et point var ikke nok.

I Randers Arena spillede vi desværre uafgjort 29-29 efter 16-16 ved pausen.

Som cifrene antyder var det en meget lige og jævnbyrdig kamp, de to hold leverede.Stillingen inden kampen var den, at Skanderborg var placeret på førstepladsen med 14 point for 7 kampe.

Herefter fulgte så Randers HH og Aalborg Håndbold på en delt 2. plads med 6 point. Da vores drenge havde tabt den første kamp mod Randers i Klarup Hallen med 26-30, var det ikke nok med et uafgjort resultat, da vi så ville være dårligst i de indbyrdes kampe mod netop Randers.I næsten samtlige af de 60 spillede minutter i weekendens kamp, var det sådan, at Randers HH og Aalborg Håndbold skiftedes til at score.

I de første 12 minutter var det os, der var foran med et elle to mål, hvorefter hjemmeholdet fik reduceret eller udlignet.

På dette tidspunkt førte vi med 6-8.

Herefter scorede Randers fem mål, uden vi fik reduceret. Vi svarede dog godt igen også med fem mål i træk. Med disse mål var stillingen  11-13.

Begge hold skiftedes igen til at score.

Efter ca. 25 minutter, var der balance i regnskabet med en stilling på 14-14.

Yderligere to scoringer til begge hold betød en pausestilling på 16-16.Selvom begge hold skiftedes til at føre i hele anden halvleg, var der på intet tidspunkt mere end et måls føring mellem holdene.

Da haluret viste 27.48 bragte vi os foran med 28-29. Herefter brændte Randers deres næste angreb.

I vores efterfølgende angreb blev der dømt angrebsfejl på os, og med blot 25 sekunder tilbage af kampen udlignede Randers.

Det lykkedes os ikke at score i de sidste sekunder. Lidt skuffende måtte vi derfor dele point.Fakta er nu den, at Randers rykker i Ligaen sammen med Skanderborg fra vores pulje, medens vi må blive i 1. division.

rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...