MicrosoftTeams-image (3)

Et point var ikke nok.

I Randers Arena spillede vi desværre uafgjort 29-29 efter 16-16 ved pausen.

Som cifrene antyder var det en meget lige og jævnbyrdig kamp, de to hold leverede.Stillingen inden kampen var den, at Skanderborg var placeret på førstepladsen med 14 point for 7 kampe.

Herefter fulgte så Randers HH og Aalborg Håndbold på en delt 2. plads med 6 point. Da vores drenge havde tabt den første kamp mod Randers i Klarup Hallen med 26-30, var det ikke nok med et uafgjort resultat, da vi så ville være dårligst i de indbyrdes kampe mod netop Randers.I næsten samtlige af de 60 spillede minutter i weekendens kamp, var det sådan, at Randers HH og Aalborg Håndbold skiftedes til at score.

I de første 12 minutter var det os, der var foran med et elle to mål, hvorefter hjemmeholdet fik reduceret eller udlignet.

På dette tidspunkt førte vi med 6-8.

Herefter scorede Randers fem mål, uden vi fik reduceret. Vi svarede dog godt igen også med fem mål i træk. Med disse mål var stillingen  11-13.

Begge hold skiftedes igen til at score.

Efter ca. 25 minutter, var der balance i regnskabet med en stilling på 14-14.

Yderligere to scoringer til begge hold betød en pausestilling på 16-16.Selvom begge hold skiftedes til at føre i hele anden halvleg, var der på intet tidspunkt mere end et måls føring mellem holdene.

Da haluret viste 27.48 bragte vi os foran med 28-29. Herefter brændte Randers deres næste angreb.

I vores efterfølgende angreb blev der dømt angrebsfejl på os, og med blot 25 sekunder tilbage af kampen udlignede Randers.

Det lykkedes os ikke at score i de sidste sekunder. Lidt skuffende måtte vi derfor dele point.Fakta er nu den, at Randers rykker i Ligaen sammen med Skanderborg fra vores pulje, medens vi må blive i 1. division.

Felix Claar Barca

Lige ved og næsten i Barcelona

En stærk og disciplineret indsats med føring ved pausen var ikke nok, da de regerende mestre fra Barça trak fra i slutfasen og sejrede 32-26 i egen hule. Felix Claar...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

33-39

Holdopstillinger til aftenens kamp

Se Aalborg Håndbold og Barcas opstillinger til aftenens kamp i Machineseeker EHF Champions League. Her kan du se de to holds opstillinger til aftens kamp, der fløjtes i gang kl....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-FC Barcelona Foto: Henrik Hansen

Stor udfordring venter torsdag

De regerende mestre fra Barça er torsdag aften modstanderen på udebane i Machineseeker EHF Champions League. Læs optakt til kampen med Mads Hoxer Hangaard. Efter fire kampe i træk med...