MicrosoftTeams-image (3)

Final4 er første skridt for AJAX tilbage mod toppen

AJAX København fra 1. division med Christian Dalmose ved træner-roret er klar underdog i den ene semifinale ved Final4 i Gigantium i Aalborg 4.-5. februar. Det rokker ikke ved at det er AJAX, der har både traditionerne, talentudviklingen og ni mesterskaber – og andel i flere af de spiller, der er ved Final4 for de tre andre klubber, AG København, Nordsjælland Håndbold og Aalborg Håndbold.

Således er fire spillere udviklet i AJAX' talent-afdeling. Det er Kasper Hvidt og Joachim Boldsen fra AG København, Jacob Bagersted fra Aalborg Håndbold og Nikolaj Koch Hansen fra Nordsjælland Håndbold – og netop talentudviklingen er københavnernes opskrift på tilbagevenden til ligaen – og de serdeltagelsen i Final4 som første skridt på vejen.

– Vores vision er, at AJAX København skal være håndboldens svar på AJAX Amsterdam på fodboldsiden. Vi skal tilbage som en af landets absolutte topklubber, der opbygget over egen talentfabrik med et forankret spillekoncept og en stærk kultur, siger klubbens direktør Jannik Hansen.

Mødet mellem er AJAX og AG København i semifinalen er mødet mellem to kulturer – og håndbold på to vidt forskellige niveauer.

– Og så er der en forskel mere. Vi har overskud i regnskabet. Det har AG ikke, lyder det fra Jannik Hansen med et glimt i øjet.

– Rammen for de kommende elitespillere er på plads. AJAX er med på højeste niveau for U 16 og U 18. Det nuværende holds gennemsnitsalder er 22 år, og holdets topscorer, Lasse Sinding, fylder 23 i næste uge. På holdet er også Lars Mousing, der er på det danske U 20 landshold – og sidste sæson var med til at vinde VM for U 19 landshold. Holdet er i en rivende udvikling, og da alle spillere gerne vil fortsætte i klubben, ser vi lyst på fremtiden, siger direktør Jannik Hansen.

Det er fortsat muligt at købe billet til Final 4 i Gigantium i Aalborg med semifinaler lørdag 4. februar og finale søndag 5. februar. Du kan klikke dig ind på billetsalget via denne hjemmeside.

TMS 3 Nilsson

Ny sejr fastholder Aalborg Håndbold på førstepladsen

Lukas Nilsson førte an med 11 scoringer, da TMS Ringsted lørdag eftermiddag blev sendt hjem fra Sparekassen Danmark Arena med et nederlag på 36-30. Aalborg Håndbold er dermed fortsat alene...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....

Håndbold i verdensklasse