MicrosoftTeams-image (3)

Flot fight og comeback tæt på at give point i Silkeborg

Efter de første 37 minutter lignede det ikke en kamp, der ville slutte med spænding om udfaldet. Men flot fight, godt spil af indskiftede Westphal i målet og en personlig opvartning af Sebastian Skube vendte billedet. Så meget, at vi med fire minutter igen kun var bagud 20-18. Vi var tvunget til at forcere og manglede de sidste marginaler for at komme op på uafgjort. 

Hjemmeholdet lignede en sikker vinder efter de første 30 minutter. Vi valgte de forkerte løsninger i angrebet, og når vi endelig kom til chancer, lukkede Søren Rasmussen af i målet. 

Vi måtte allerede midt i 1. halvleg sige farvel til Niclas Barud, der trådte om på foden og ikke kunne spille videre. 

Ved 17-11 syv minutter inde i 2. halvleg blev Sander Sagosen sendt frem på Skube, og det resulterede i, at BSVs angrebsspil gik helt i stå. Det blev 19-12, men derfra gik der 13 minutter, inden BSV igen scorede – på et tvivlsomt dømt straffekast. 

Søren Westphal afløste Ole Erevik 12 minutter inde i 2. halvleg og gjorde et fremragende indhop samtidig med, at Hald og co. fightede flot i forsvaret. Ikke mindst blev det 60 minutters hård fight med rutinerede Michael V. Knudsen.

Søren Rasmussen fortsatte sit flotte spil i målet og var den direkte årsag til, at vi ikke fik kontakt. Han nåede op på 20 redninger,. 

Sejren til BSV betyder, at de nu er klar til semifinalen og overtager førstepladsen i puljen med syv point foran os med seks points, mens GOG og HC Midtjylland begge har et point. 

Næste opgave er pokalkampen på udebane på tirsdag mod Hasle KFUM fra 3. division, og derefter venter udekampen mod HC Midtjylland næste søndag i Herning. 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...
arena-veszprem

Flyv med os til kvartfinalen i Veszprém!

Kom med Aalborg Håndbold og Rejsechefen til Champions League kvartfinalen i Veszprém! Nu har du mulighed for at rejse med holdet med privatfly til den vigtige kvartfinale i Veszprém. Afrejse...

Håndbold i verdensklasse