pokaler_header_new

Flot moral bag arbejdssejr på 28-25 over Skanderborg

Vi viste flot moral i en kamp med ny modgang, da vi foran imponerende 3.148 tilskuere besejrede Skanderborg Håndbold med 28-25 efter 11-11 ved pausen.

Vi fik en flot start og kom pænt foran, men mod slutningen af 1. halvleg kom gæsterne bedst igen, og det blev uafgjort ved pausen.

Mod slutningen af 1. halvleg blev vi ramt af endnu en alvorlig skade, da Martin Larsen faldt om i et angreb og straks tog sig til venstre knæ. Han blev båret ud, og sundhedssektoren frygter nu det væreste, men håber det bedste inden scanningen i morgen.

Fra 2. halvlegs start kæmpede vi flot i forsvaret, og Richard Kappelin fortsatte det gode spil i målet. Morten Slundt og  200 kamps jubilaren Håvard Tvedten tog ansvar og fightede sig til målene, så vi kom foran med fire-fem mål og kørte sejren hjem.

Blandt de mange flotte indsatser i kampen var også unge Christian Jensen, der scorede fem mål fra højre fløj og spillede igen samtlige 60 minutter.

 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...