MicrosoftTeams-image (3)

Første hjemmekamp efter AG-sejren – Skanderborg på fredag

Pladsen i Final4 er sikret, en historisk sejr kom i hus på udebane mod AG København, og vi har spillet "10.000 til håndbold" i Herning – desværre med nederlag – så nu gælder det syv særdeles vigtige liga-kampe på syv uger.

På fredag kl. 19.30 spiller vi den første af disse syv kampe, og det sker på hjemmebane i Gigantium Arena. Her har du mulighed for at hylde holdet for sejren i AG og være med til at heppe holdet frem til sejr over nyoprykkerne fra Skanderborg, der har gjort det flot i ligaen – med 10 point – og hjemmesejre over stærke hold som Bjerringbro-Silkeborg og Team Tvis Holstebro.

– Det er nu, vi skal sætte juleslutspurten ind og komme længere op i tabellen, siger Henrik Møllgaard, der kan glæde sig over, at det tegner til en kamp på fredag med mange tilskuere i Gigantium Arena – og en af vores samarbejdspartnere, Spar Nord, lancerer på fredag ekstra tiltag for at løfte stemningen i arenaen.

Skanderborg-holdet trænes af en af klubbens egne, tidligere spillere, Jesper Holm, og holdet består af  fortrinsvis unge spillere – suppleres af et par rutinerede, anført af fighteren Kasper Povlsgaard. Målet vogtes af Jonas Hansen og Jesper Sørensen, og to tidligere Mors-spillere, playmakeren Rasmus Kaagaard og højre backen Peter Balling sætter et højt tempo sammen med blandt andre Matias Helt Jepsen. Holdet er også kendt for at dække meget offensivt – i perioder gerne 3-3, men skifter meget mellem de forskellige forsvarsformationer.

Vi må defintivt undvære Olexandr Shevelev, der er ude med en fibersprængning i skulderen, ligesom det fortsat er et kapløb med tiden, om højre backen Johan Jakobsson bliver klar til kampen.

Der skal fuld tryk på kedlerne både på og uden for banen for at sikre de to point, så det kan blive en rigtig god fredag aften.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse