pokaler_header_new

Første opgave med Robert Hedin ved roret

Lørdag kl. 15.00 sender vores nye cheftræner Robert Hedin sine tropper i kamp for første gang – i Humlehøjhallen i Sønderborg mod nyoprykkerne fra SønderjyskE.

Hedin når inden kampen at træne to gange med truppen, men han har fulgt både vores egne og SønderjyskEs seneste kampe tæt, så forberedelsen mangler ikke noget.

Vi skal bygge videre på de positive elementer, der var i spillet i kampen i Kolding sidste lørdag, men være forberedt på en hård udfordring mod sønderjyderne, der har overrasket meget positivt og er med syv point placeret side om side med os.

SønderjyskE har sikret sig de syv point ved at vinde i Nordsjælland, i Skjern, hjemme mod Lemvig og uafgjort hjemme mod AG København. Imponerende.

I de første kampe har målmanden René Villadsen, der er kommet til fra Mors-Thy Håndbold, holdt et højt niveau. På holdet er også to spillere, der tidligere har spillet i AaB Håndbold, højre backen Rune Ohm og play makeren/venstre backen Mikkel Ibsen. Desuden tæller holdet rutinerede liga-spillere som Lasse Andersen, tidligere Team Tvis Holstebro, og Kenneth Peters, tidligere Fredericia og Mors-Thy. Martin Hansen er kommet til fra HC Midtjylland, og den unge stregspiller Anders Zachariassen har imponeret i de første kampe.

På vort eget hold er der fortsat tvivl om stregspilleren Jacob Bagersteds deltagelse i kampen. Der er fremskridt at spore med hans skade i venstre skulder, men det er endnu for tidligt at sige, om han spiller eller ej.

rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...