pokaler_header_new

Første sejr efter nedrykning til 2. division

 Efter nedrykningen til anden division sikrede U18-drengene sig en sikker sejr, da holdet søndag var på besøg i Ballinghallen.

Her måtte hjemmeholdet Team Spøttrup sande, at forskellen mellem de to hold var for stor, til at hjemmeholdet for alvor kunne true vores drenge.
Hertil var styrke forholdet for stort, til trods for at vores drenge ikke spillede helt op til deres bedste.
 
Igennem hele kampen var det vores drenge, der var i front. Vi bragte os foran med 0-2, 2-4 og 2-6. Midt i halvlegen var vi foran med 6-11.
Det var som om vi ikke rigtigt kunne sikre os en afgørende føring. Hjemmeholdet haltede i de første 30 minutter bagud med en 5-6 mål.
Ved pausen var vi dog foran med 12-19.
 
Forskellen på de to hold blev mere markant efter pausen. Især i de sidste 10 minutter løb vores drenge fra hjemmeholdet, således at vi kunne drage hjem fra Salling med en sikker sejr på 25-40 og dermed to point i bagagen.
 
Målscorere for Aalborg Håndbold var:
Christian Jensen 10, Henrik Tilsted 7, Christoffer Holst 7, Thomas Bonderup 6, Casper Holmen 5, Daniel Christensen 4 og Rasmus Svendsen 1 mål. 

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...