MicrosoftTeams-image (3)

Første sejr efter nedrykning til 2. division

 Efter nedrykningen til anden division sikrede U18-drengene sig en sikker sejr, da holdet søndag var på besøg i Ballinghallen.

Her måtte hjemmeholdet Team Spøttrup sande, at forskellen mellem de to hold var for stor, til at hjemmeholdet for alvor kunne true vores drenge.
Hertil var styrke forholdet for stort, til trods for at vores drenge ikke spillede helt op til deres bedste.
 
Igennem hele kampen var det vores drenge, der var i front. Vi bragte os foran med 0-2, 2-4 og 2-6. Midt i halvlegen var vi foran med 6-11.
Det var som om vi ikke rigtigt kunne sikre os en afgørende føring. Hjemmeholdet haltede i de første 30 minutter bagud med en 5-6 mål.
Ved pausen var vi dog foran med 12-19.
 
Forskellen på de to hold blev mere markant efter pausen. Især i de sidste 10 minutter løb vores drenge fra hjemmeholdet, således at vi kunne drage hjem fra Salling med en sikker sejr på 25-40 og dermed to point i bagagen.
 
Målscorere for Aalborg Håndbold var:
Christian Jensen 10, Henrik Tilsted 7, Christoffer Holst 7, Thomas Bonderup 6, Casper Holmen 5, Daniel Christensen 4 og Rasmus Svendsen 1 mål. 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse