MicrosoftTeams-image (3)

Fokus rettet mod SønderjyskE ved dagens træning

Det var dagen derpå ved træningen Skærtorsdag eftermiddag. Der blev sat tjek ud for én kamp – én sejr i slutspillet – med sejren på 33-22 onsdag aften i Holstebro, men der var mere fokus på, at der kun er to dage til næste kamp slutspillet – hjemme i Giagtnium lørdag kl. 19.00 mod SønderjyskE. 

– Vi er alle lettede og positiive over det gode resultat og det gode spil, men det var kun én ud af seks kampe i slutspillet. Der er lang vej endnu, og vi skal holde fast i det momentum og det spil, vi viste i Holstebro, når vi møder SønderjyskE, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen. 

– Alle var klar til træningen i dag. De spillere, der spillede mest i Holstebro, brugte træningen til at restituere, mens dem, der spillede mindre, fik pulsen op, og på nær langtidsskadede Martin Larsen har vi igen alle spillere til rådighed, siger cheftræneren. 

– Vi skal ramme den rigtige tænding og spænding i kampen på lørdag, så vi fighter 120 procent i alle 60 minutter, spiller med tempo og med kløgt, som vi gjorde mod Team Tvis Holstebro. 

Spillerne træner igen Langfredag før den vigtige kamp lørdag aften. 

Nikolaj Jacobsen takker for den flotte opbakning, de medrejsende  fans fra Aalborg Håndbold Support ydede i Holstebro. 

– Det var en fornøjelse at være fra Aalborg Håndbold lige fra kampens start med den opbakning. Det giver noget ekstra til os både på og uden for banen, og det lykkedes at overtrumfe hjemmeholdets fans i hele kampen. Jeg håber, at I er med os i hele slutspillet, siger Nikolaj Jacobsen. 

BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...

Håndbold i verdensklasse