pokaler_header_new

Fokus rettet mod SønderjyskE ved dagens træning

Det var dagen derpå ved træningen Skærtorsdag eftermiddag. Der blev sat tjek ud for én kamp – én sejr i slutspillet – med sejren på 33-22 onsdag aften i Holstebro, men der var mere fokus på, at der kun er to dage til næste kamp slutspillet – hjemme i Giagtnium lørdag kl. 19.00 mod SønderjyskE. 

– Vi er alle lettede og positiive over det gode resultat og det gode spil, men det var kun én ud af seks kampe i slutspillet. Der er lang vej endnu, og vi skal holde fast i det momentum og det spil, vi viste i Holstebro, når vi møder SønderjyskE, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen. 

– Alle var klar til træningen i dag. De spillere, der spillede mest i Holstebro, brugte træningen til at restituere, mens dem, der spillede mindre, fik pulsen op, og på nær langtidsskadede Martin Larsen har vi igen alle spillere til rådighed, siger cheftræneren. 

– Vi skal ramme den rigtige tænding og spænding i kampen på lørdag, så vi fighter 120 procent i alle 60 minutter, spiller med tempo og med kløgt, som vi gjorde mod Team Tvis Holstebro. 

Spillerne træner igen Langfredag før den vigtige kamp lørdag aften. 

Nikolaj Jacobsen takker for den flotte opbakning, de medrejsende  fans fra Aalborg Håndbold Support ydede i Holstebro. 

– Det var en fornøjelse at være fra Aalborg Håndbold lige fra kampens start med den opbakning. Det giver noget ekstra til os både på og uden for banen, og det lykkedes at overtrumfe hjemmeholdets fans i hele kampen. Jeg håber, at I er med os i hele slutspillet, siger Nikolaj Jacobsen. 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...