pokaler_header_new

Forberedelser til den nye sæson mod stærke tyske hold

Trænerduoen Nikolaj Jacobsens og Mortens Bjerre fortid som spillere i den tyske Bundesliga afspejler sig i vores forberedelser til næste sæson. Der bliver nemlig flere kampe mod stærke tyske hold som THW Kiel og Flensburg-Handewitt. 

De to trænere kalder holdet til første træning efter ferien onsdag 17. juli, hvor løbeskoene skal medbringes til løbe-træning i Skovdalen. I uge 30 gælder det træningslejr på Nordjyllands Idrætsefterskole i Stidsholt ved Sæby.

Første test-kamp bliver pre-season kampen mod SG Flensburg-Handewitt lørdag 3. august kl. 19.00 i Gigantium. Flensburg, der blev nummer to i den netop afsluttede Bundesliga, kommer blandt andre med stærke danske spillere som Søren Rasmussen, Michael Knudsen, Thomas Mogensen, Anders Eggert og Lasse Svan Hansen. 

Weekenden 9.-11. august drager holdet til en stærk turnering i Bremen med deltagelse af os og tre Bundesliga-hold. Lørdag 10. august kl. 16.00 spiller vi “semifinale” mod SG Flensburg-Handewitt, mens Lemgo og Melsungen mødes i den anden “semifinale”. Søndag mødes de to vindere og de to tabere. 

Fredag 16. august sætter vi igen kursen mod det tyske, hvor vi i Kiel møder de forsvarende tyske mestre fra THW Kiel med blandt andre Johan Sjöstrand på holdet. 

Ugen efter gælder det det Super Cuppen mod Århus Håndbold i Gigantium, og onsdag 28. august spiller vi 1/8-finale i pokalturneringen. 

Lørdag 31. august åbner vi ligaen på udebane mod KIF Kolding København. 

rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...
arena-kval-png.png

Tilmeldingen er åben til Develop Camp Efterår 2022

Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så har du nu muligheden!Vi har netop åbnet for tilmeldingen til en...