MicrosoftTeams-image (3)

Forskellig optakt til Champions League i Halmstad

Søndag kl. 15.00 fløjter de to tjekkiske dommere, Vaclac Horacek og Jiri Novotny, op til vores næste udfordring i Champions League i Halmstad Arena i Sverige: Den første af to kampe på en uge mod de regerende svenske mestre fra HK Drott. En meget vigtig kamp for begge hold i bestræbelserne på at komme videre fra gruppe D, hvor fire af de seks hold går videre til 1/8-finalerne.

Begge hold har været og er fortsat ramt af skader i et vist omfang, og HK Drott havde tre spillere, Jesper Adolfson, Jesper Linnell og Henrik Olsson ude med skader i onsdagens liga-kamp på udebane mod Lugi, der vandt 28-24. Vi kom noget bedre ud af gårsdagens liga-kamp med en sejr på 26-20 i GOG.

Drott er i øjeblikket på niendepladsen i den svenske elit-serie med otte point for 10 kampe, mens vi er på trerdjepladsen i ligaen.

I Champions League sammenhæng er Drott på sidstepladsen i puljeg med et point for fire kampe, mens vi er på tredjepladsen med fire point for fire kampe.

Drott tabte 35-33 i den første kamp ude mod Gorenje Velenje, tabte 37-27 hjemme mod SG Flensburg-Handewitt, spillede 35-35 hjemme mod Naturhouse La Rioja og tabte 39-30 i Hamburg.

Kampen søndag er en af svenskernes sidste chance for at sikre sig point i bestræbelserne på den videre deltagelse i Champions League. Samtidig kan vi med en sejr tage et ret afgørende skridt mod 1/8-finalen og sikre et godt udgangspunkt før “returkampen” i Gigantium søndag 24. november kl. 15.00.

 

Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...

Håndbold i verdensklasse