pokaler_header_new

Forskellig optakt til Champions League i Halmstad

Søndag kl. 15.00 fløjter de to tjekkiske dommere, Vaclac Horacek og Jiri Novotny, op til vores næste udfordring i Champions League i Halmstad Arena i Sverige: Den første af to kampe på en uge mod de regerende svenske mestre fra HK Drott. En meget vigtig kamp for begge hold i bestræbelserne på at komme videre fra gruppe D, hvor fire af de seks hold går videre til 1/8-finalerne.

Begge hold har været og er fortsat ramt af skader i et vist omfang, og HK Drott havde tre spillere, Jesper Adolfson, Jesper Linnell og Henrik Olsson ude med skader i onsdagens liga-kamp på udebane mod Lugi, der vandt 28-24. Vi kom noget bedre ud af gårsdagens liga-kamp med en sejr på 26-20 i GOG.

Drott er i øjeblikket på niendepladsen i den svenske elit-serie med otte point for 10 kampe, mens vi er på trerdjepladsen i ligaen.

I Champions League sammenhæng er Drott på sidstepladsen i puljeg med et point for fire kampe, mens vi er på tredjepladsen med fire point for fire kampe.

Drott tabte 35-33 i den første kamp ude mod Gorenje Velenje, tabte 37-27 hjemme mod SG Flensburg-Handewitt, spillede 35-35 hjemme mod Naturhouse La Rioja og tabte 39-30 i Hamburg.

Kampen søndag er en af svenskernes sidste chance for at sikre sig point i bestræbelserne på den videre deltagelse i Champions League. Samtidig kan vi med en sejr tage et ret afgørende skridt mod 1/8-finalen og sikre et godt udgangspunkt før “returkampen” i Gigantium søndag 24. november kl. 15.00.

 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...