pokaler_header_new

Fra korsbåndsskade til dansk mester på samme sæson

To datoer står bøjet i neon i højre backen Martin Larsens minder om sæsonen 2012-2013:

19. oktober 2012: Korsbåndsskade i liga-kamp i Gigantium.
26. maj 2013: Dansk mester – og come back i DM-finalen i Brøndby-Hallen.
 
Skader kommer aldrig på  belejlige tidspunkter. 20-årige Martin Larsen havde netop fået sit gennembrud holdet, da korsbåndet røg. Derefter kom ærgrelsen over skaden, operation, afklarings-fasen efterfulgt af seks måneders hård fysisk genoptræning.
Til sidst forventningens glæde om at snart at være med igen – så glæden på klubbens, holdets og egne vegne over det danske mesterskab – og udsigt til et snarligt come back.  

– Det har været hårdt at sidde uden for. Jeg har dog aldrig på noget tidspunkt været i tvivl om, at jeg ville komme tilbage og har fundet de positive konsekvenser af skaden. Det positive er ikke mindst, at jeg har kunnet træne så hårdt fysisk, at jeg i dag vejer næsten 10 kilo mere, end da jeg blev skadet. Det giver mere råstyrke i begge ender af banen i de kommende sæsoner.

– Jeg skal nu bruge opstarten til den nye sæson til at indhente det spillemæssige igen, og det koncentrerer jeg mig 100 procent om, siger Martin Larsen.

Han har derfor heller ikke brugt mange tanker på sommerens U 21 VM, hvor han var en del af holdet inden skaden.  

– Min krop er endnu ikke klar til at spille fem kampe på seks dage, som programmet ved VM byder på, siger Martin Larsen.  Jeg glæder mig bare til at spille igen, mærke suset på banen i Gigantium og prøve kræfter med Champions League.
 

rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...