pokaler_header_new

Fremragende indsats, da vi – truds modgang – pressede Kolding

Sindene var med rette i kog efter en intens og dramatisk åbning på sæsonen i Brøndby-Hallen. Dommerne overså to oplagte røde kort til Kasper Hvidt og Lars Jørgensen, og godt to minutter før tid bragte en emsig observatør sig i fokus og tildelte Nikolaj Jacobsen to minutters udvisning. 

Observatørens handling var så pinlig, at dommerne straks – og  under kampen beklagede det over for Nikolaj Jacobsen. 

Vi var foran i to tredjedele af kampen efter godt og koncentreret spil i begge ender af banen – med endnu mere reduceret trup end tidligere, da også Morten Slundt var ude med lyske-problemer. 

Kampens mest dramatiske episode indtraf tidligt i kampen, da Kasper Hvidt jagtede en returbold ud af banen og nedlagde Martin Larsen med en glidende tackling, så Martin Larsen blev kastet rundt. To minutter til Hvidt men et klart rødt kort – for åben skærm. 

Sidst i kampen udførte Lars Jørgensen samme handling med en glidende tackling på Martin Larsen, der havde sikret sig bolden. End ikke to minutter til Jørgensen. 

Ole Erevik var stærkt spillende bag et velfungerende forsvar i de første 30 minutter, og Håvard Tvedten og Johan Jacobsen førte an i angrebet. På et tidspunkt førte vi 8-5, og Kolding havde ikke meget at byde på i angrebet. 

I 2. halvleg var vi også i spidsen med et til to mål, indtil Kasper Irming udlignede til 17-17 efter et kvarter, og Lasse Boesen bragte umiddelbart efter sit hold foran for første gang i kampen. Det skete i reelt den eneste periode i kampen, hvor vi spillede for risikobetonet i angrebet og mistede bolde. 

Vi kom på 19-19, men Kolding var hele tiden i front. Vi havde dog chancen for at udligne i de sidste 20 sekunder, men forgæves, og vi måtte indkassere et knebent nederlag til trods for en meget lovende indsats, der lover godt for de kommende kamp. Første liga-kamp på hjemmebane er mandag 9. september kl. 19.30 mod Skive fH. 

 

Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...
rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...