MicrosoftTeams-image (3)

Fremragende indsats, da vi – truds modgang – pressede Kolding

Sindene var med rette i kog efter en intens og dramatisk åbning på sæsonen i Brøndby-Hallen. Dommerne overså to oplagte røde kort til Kasper Hvidt og Lars Jørgensen, og godt to minutter før tid bragte en emsig observatør sig i fokus og tildelte Nikolaj Jacobsen to minutters udvisning. 

Observatørens handling var så pinlig, at dommerne straks – og  under kampen beklagede det over for Nikolaj Jacobsen. 

Vi var foran i to tredjedele af kampen efter godt og koncentreret spil i begge ender af banen – med endnu mere reduceret trup end tidligere, da også Morten Slundt var ude med lyske-problemer. 

Kampens mest dramatiske episode indtraf tidligt i kampen, da Kasper Hvidt jagtede en returbold ud af banen og nedlagde Martin Larsen med en glidende tackling, så Martin Larsen blev kastet rundt. To minutter til Hvidt men et klart rødt kort – for åben skærm. 

Sidst i kampen udførte Lars Jørgensen samme handling med en glidende tackling på Martin Larsen, der havde sikret sig bolden. End ikke to minutter til Jørgensen. 

Ole Erevik var stærkt spillende bag et velfungerende forsvar i de første 30 minutter, og Håvard Tvedten og Johan Jacobsen førte an i angrebet. På et tidspunkt førte vi 8-5, og Kolding havde ikke meget at byde på i angrebet. 

I 2. halvleg var vi også i spidsen med et til to mål, indtil Kasper Irming udlignede til 17-17 efter et kvarter, og Lasse Boesen bragte umiddelbart efter sit hold foran for første gang i kampen. Det skete i reelt den eneste periode i kampen, hvor vi spillede for risikobetonet i angrebet og mistede bolde. 

Vi kom på 19-19, men Kolding var hele tiden i front. Vi havde dog chancen for at udligne i de sidste 20 sekunder, men forgæves, og vi måtte indkassere et knebent nederlag til trods for en meget lovende indsats, der lover godt for de kommende kamp. Første liga-kamp på hjemmebane er mandag 9. september kl. 19.30 mod Skive fH. 

 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...

Håndbold i verdensklasse