MicrosoftTeams-image (3)

Fremragende indsats, da vi – truds modgang – pressede Kolding

Sindene var med rette i kog efter en intens og dramatisk åbning på sæsonen i Brøndby-Hallen. Dommerne overså to oplagte røde kort til Kasper Hvidt og Lars Jørgensen, og godt to minutter før tid bragte en emsig observatør sig i fokus og tildelte Nikolaj Jacobsen to minutters udvisning. 

Observatørens handling var så pinlig, at dommerne straks – og  under kampen beklagede det over for Nikolaj Jacobsen. 

Vi var foran i to tredjedele af kampen efter godt og koncentreret spil i begge ender af banen – med endnu mere reduceret trup end tidligere, da også Morten Slundt var ude med lyske-problemer. 

Kampens mest dramatiske episode indtraf tidligt i kampen, da Kasper Hvidt jagtede en returbold ud af banen og nedlagde Martin Larsen med en glidende tackling, så Martin Larsen blev kastet rundt. To minutter til Hvidt men et klart rødt kort – for åben skærm. 

Sidst i kampen udførte Lars Jørgensen samme handling med en glidende tackling på Martin Larsen, der havde sikret sig bolden. End ikke to minutter til Jørgensen. 

Ole Erevik var stærkt spillende bag et velfungerende forsvar i de første 30 minutter, og Håvard Tvedten og Johan Jacobsen førte an i angrebet. På et tidspunkt førte vi 8-5, og Kolding havde ikke meget at byde på i angrebet. 

I 2. halvleg var vi også i spidsen med et til to mål, indtil Kasper Irming udlignede til 17-17 efter et kvarter, og Lasse Boesen bragte umiddelbart efter sit hold foran for første gang i kampen. Det skete i reelt den eneste periode i kampen, hvor vi spillede for risikobetonet i angrebet og mistede bolde. 

Vi kom på 19-19, men Kolding var hele tiden i front. Vi havde dog chancen for at udligne i de sidste 20 sekunder, men forgæves, og vi måtte indkassere et knebent nederlag til trods for en meget lovende indsats, der lover godt for de kommende kamp. Første liga-kamp på hjemmebane er mandag 9. september kl. 19.30 mod Skive fH. 

 

EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Aleks Olah og Gøran Søgaard Johannessen

Returkamp mod Kolstad onsdag

Onsdag aften er der returopgør i Machineseeker EHF Champions League mod de norske mestre fra Kolstad, et opgør som Aleks Vlah her ser frem til. Efter lørdagens skuffende 30-30 resultat...
Lemvig2

Første pointtab en realitet

Efter en energiforladt indsats på udebane mod Lemvig-Thyborøn måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag nøjes med uafgjort 30-30 i Herreligaen. Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn Håndbold næste udfordring for Aalborg Håndbold i...
BF Nordjyske Wallpaper (skin) 2560 x 1440

Black Week starter fredag på webshoppen

Fredag, lørdag og søndag er der Black Week på webshoppen, ligesom der fredag fra 9-15 er åbent i Sparekassen Danmark Arena. Her kan man købe de flotte Black Edition spillertrøjer...

Håndbold i verdensklasse