MicrosoftTeams-image (3)

God 2. halvleg sikrede sejren over Randers HH

Der var ikke meget at glæde sig over med Aalborg-øjne i de første 30 minutter. Kun lige at vi førte 13-12 ved pausen trods sæsonens hidtil dårligste halvleg. Vi rettede op på tingene i 2. halvleg og sikrede os en sikker sejr på 25-19 over oprykkerne fra Randers. Vi er dermed fortsat alene på førstepladsen i 888ligaen.

Vi dækkede dårligt op i 1. halvleg, havde stort set ingen redninger og misbrugte mange oplagte chancer, deriblandt tre ud af tre straffekast. Modsat stod Rasmus Bech flot i gæsternes mål, og Randers kæmpede godt.

Efter pausen fik vi lukket af i forsvaret, Mikael Aggefors fik gang i redningerne, og angrebsspillet blev bedre. I de første 20 minutter scorede Randers kun tre mål. Vi fik gang i kontraspillet og kom lettere til målene.

Tobias Ellebæk var tilbage på holdet efter en enkelt kamps pause og sluttede kampen af med flotte mål. Vi var fortsat uden keeper Søren Westphal, der døjer med en hjernerystelse.

Forude venter to vanskelige udekampe – på fredag mod Skjern Håndbold og efterfølgende lørdag mod KIF Kolding København. Næste hjemmekamp er onsdag 7. december kl. 19.30 mod TTH Holstebro.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse