pokaler_header_new

God 2. halvleg sikrede sejren over Randers HH

Der var ikke meget at glæde sig over med Aalborg-øjne i de første 30 minutter. Kun lige at vi førte 13-12 ved pausen trods sæsonens hidtil dårligste halvleg. Vi rettede op på tingene i 2. halvleg og sikrede os en sikker sejr på 25-19 over oprykkerne fra Randers. Vi er dermed fortsat alene på førstepladsen i 888ligaen.

Vi dækkede dårligt op i 1. halvleg, havde stort set ingen redninger og misbrugte mange oplagte chancer, deriblandt tre ud af tre straffekast. Modsat stod Rasmus Bech flot i gæsternes mål, og Randers kæmpede godt.

Efter pausen fik vi lukket af i forsvaret, Mikael Aggefors fik gang i redningerne, og angrebsspillet blev bedre. I de første 20 minutter scorede Randers kun tre mål. Vi fik gang i kontraspillet og kom lettere til målene.

Tobias Ellebæk var tilbage på holdet efter en enkelt kamps pause og sluttede kampen af med flotte mål. Vi var fortsat uden keeper Søren Westphal, der døjer med en hjernerystelse.

Forude venter to vanskelige udekampe – på fredag mod Skjern Håndbold og efterfølgende lørdag mod KIF Kolding København. Næste hjemmekamp er onsdag 7. december kl. 19.30 mod TTH Holstebro.

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...