MicrosoftTeams-image (3)

God indsats mod topholdet

Selvom det på hjemmebane i Klarup hallen blev til et nederlag på 24-30 til Skanderborg, var det en godkendt indsats af vores spillere.
Gæsterne fra Skanderborg, der pt. indtager førstepladsen i puljen med 6 point for 3 kampe, har et godt og homogent hold.

Til trods for at der kun er spillet få runder af første halvdel af turneringen, er det et godt gæt, at Skanderborg ender som vinder af denne pulje.I forhold til sidste uges kamp mod Århus, blev der i dagens kamp vist meget bedre forsvarsspil af vores spillere.

Der hvor det haltede lidt i søndagens kamp, var ved vores koncentration i angrebet  og med vores returløb.

Skanderborg var hurtig over os, når vores afslutninger manglede skarphed.

Opsamlinger af deres målmand eller af deres forsvarsspillerne bevirkede hele 9 gange, at der blev scoret på kontra.I de første 15 minutter var der stor jævnbyrdighed, og de to hold skiftedes da også til at score.

Fra stillingen 6-6 bragte gæsterne sig foran med 6-9. Det lykkedes dog os at reducere 3 gange uden at gæsterne kunne svare igen.Da der var spillet godt 23 minutter var vi foran med 11-10.

I de sidste 7 minutter af første halvleg formåede vi ikke at score. Derimod måtte vores målmand hente bolde ud af nettet 5 gange.

På den måde kunne Skanderborg gå til pausen med en føring på 11-15.Da gæsterne i starten af anden halvleg øgede føringen til 12-18, var det virkeligt vanskeligt for vores spillere at komme tilbage i kampen.

Selvom vi forsøgte med flere forskellige opstillinger, blev denne 6 måls føring holdt af gæsterne i resten af kampen.

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...
Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...

Håndbold i verdensklasse