pokaler_header_new

God indsats mod topholdet

Selvom det på hjemmebane i Klarup hallen blev til et nederlag på 24-30 til Skanderborg, var det en godkendt indsats af vores spillere.
Gæsterne fra Skanderborg, der pt. indtager førstepladsen i puljen med 6 point for 3 kampe, har et godt og homogent hold.

Til trods for at der kun er spillet få runder af første halvdel af turneringen, er det et godt gæt, at Skanderborg ender som vinder af denne pulje.I forhold til sidste uges kamp mod Århus, blev der i dagens kamp vist meget bedre forsvarsspil af vores spillere.

Der hvor det haltede lidt i søndagens kamp, var ved vores koncentration i angrebet  og med vores returløb.

Skanderborg var hurtig over os, når vores afslutninger manglede skarphed.

Opsamlinger af deres målmand eller af deres forsvarsspillerne bevirkede hele 9 gange, at der blev scoret på kontra.I de første 15 minutter var der stor jævnbyrdighed, og de to hold skiftedes da også til at score.

Fra stillingen 6-6 bragte gæsterne sig foran med 6-9. Det lykkedes dog os at reducere 3 gange uden at gæsterne kunne svare igen.Da der var spillet godt 23 minutter var vi foran med 11-10.

I de sidste 7 minutter af første halvleg formåede vi ikke at score. Derimod måtte vores målmand hente bolde ud af nettet 5 gange.

På den måde kunne Skanderborg gå til pausen med en føring på 11-15.Da gæsterne i starten af anden halvleg øgede føringen til 12-18, var det virkeligt vanskeligt for vores spillere at komme tilbage i kampen.

Selvom vi forsøgte med flere forskellige opstillinger, blev denne 6 måls føring holdt af gæsterne i resten af kampen.

2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...