MicrosoftTeams-image (3)

Hald: Vi er halvstore favoritter mod Zagreb

Torsdag aften gælder det sæsonens fjerde opgør i Machineseeker EHF Champions League, når Aalborg Håndbold på udebane i Kroatien tørner sammen med værterne fra HC Zagreb. Simon Hald ser her frem mod det europæiske brag.

For spillertruppen i Aalborg Håndbold byder oktober måned på et travlt program med to kampe om ugen, samt masse rejser til udekampe i både udlandet og Danmark.

– Hvordan man håndterer man det? Ja, det nemme svar er, at det er vi efterhånden vant til. For mig personligt er det lidt en rutine-ting, hvor man lige skal ind i det. Man kan selvfølgelig godt mærke det i benene, så derfor bruger jeg lidt ekstra tid på at restituere derhjemme, for at man kan holde sig frisk. Så de er ikke lige i de her dage, at man også har tid til at spille en runde golf eller padel med kammeraterne, lyder det fra Simon Hald.

Set over sæsonen indtil videre er man inde i en god stime i den hjemlige liga, mens det i EHF Champions League foreløbig er blevet til sejr i to af de tre første kampe.

– Jeg synes vi står et godt sted inden kampen i morgen. Der er mange ting der fungerer for os, så jeg må nok erkende at vi tager derned som halvstore favoritter. Når det er sagt skal man huske på, at Zagreb dog også har vist i CL-sæsonen, at de ikke er et dårligt hold. De spillede tæt i kampen på udebane mod Paris og slog derefter Kolstad med hele 11 mål, og vi ved at de har nogle spillere der kan gøre ondt på alle, så vi skal være klar fra start, forklarer stregspilleren Hald videre og uddyber:

Jeg forventer derfor at Zagreb kommer med stor energi, samt en masse infight og hårdt spil. De ved at det er det der skal til hvis de skal have en chance, og dertil skal man så lægge en masse individualister som kan nogle spændende ting, hvilket vi også skal være forberedt på. Derfor har vi allerede analyseret video på dem, og det kommer vi til at gøre igen inden kampen, så jeg forventer at vi er godt indstillet på at møde dem i morgen.

Skal vi tage en sejr med hjem, så kræver det at vi skal op i det gear og tempo vi ved der kræves i Champions League.

Aalborg-mandskabet har indtil videre vist sig som et meget stabilt hold med et højt bundniveau, og opskriften på sejr er da også klar hos landsholdsprofilen Hald.

– Skal vi tage en sejr med hjem, så kræver det at vi skal op i det gear og tempo vi ved der kræves i Champions League. Det betyder også, at vi ikke skal undervurdere Zagreb eller tage noget for givet, og så skal vi kunne flytte fødderne hurtigt i forsvaret og holde hovedet koldt.

– Det gælder især når Zagreb-spillerne forsøger nogle af de vilde eller uforudsigelige ting som vi ikke ser så ofte i Skandinavien, hvilket jeg forventer at de vil prøve undervejs. Der må vi ikke lade os frustrere eller afvige fra vores gameplan, afrunder Simon Hald, der sammen med holdkammeraterne satte kursen mod Zagreb onsdag morgen.

Torsdagens kamp fløjtes i gang kl. 18.45 og kan følges direkte via livestream på Handball-kanalen.tv. 

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse