MicrosoftTeams-image (3)

Sådan ser du vores kampe i Machineseeker EHF Champions League

Sæsonens europæiske opgør streames alle online på ny kanal.

Gennem en længere periode har det været kendt at TV-rettighederne til sæsonens europæiske håndboldkampe ikke er blevet købt af en af de danske TV-kanaler, efter at Viaplay i forsommeren valgte ikke at forlænge aftalen om at vise dansk klubhåndbolds europæiske opgør på deres kanaler.

Som følge heraf vises sæsonens opgør på en nye streaming-platform, Handball Kanalaen, fra InFront, der ejer rettighederne til kampene i de europæiske klubturneringer.

– Vi er selvfølgelig ærgerlige over at vores kampe ikke vises på TV, hvor vi ved at mange af vores fans er vant til at følge os. Jeg vil dog gerne understrege overfor vores mange tilhængere, følgere og samarbejdspartnere, at vi som klub har gjort alt hvad vi kunne for at påvirke processen og forsøge at trække den i retning af et andet udfald. Der er dog også større markedskræfter på spil, som er uden for vores rækkevidde, hvilket vi må acceptere, siger Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen.

– Set i det lys er vi meget glade for, at man fortsat har mulighed for at se alle vores europæiske kampe via den nye streaming-platform som Infront leverer. Vi er blevet lovet en kanal med indhold på højeste niveau, og ved også at Infront er ansvarlige for den nye platform der fra denne sæson driver streaming af den bedste håndboldrække i Sverige, så vi er meget fortrøstningsfulde i forhold til den seeroplevelse der venter.

– Selvom det for nogen kan være et frustrationsmoment, så håber vi at man som Aalborg Håndbold-fan vil give det nye tiltag en chance, når vi inden længe skal i gang med opgørene i Champions League, lyder det videre fra Jan Larsen, der i den kommende uge sammen med spillertruppen rejser mod polske Kielce, der onsdag 13. september er første Champions League-modstander i denne sæson.

Fakta om Champions League-kampe 2023/2024 via streaming

– Alle sæsonens opgør streames via den nye streaming-kanal Handball Kanalen

– Prisen for at se en enkelt kamp vil være 13 Euro (ca. 97 kr.), mens man for 25 Euro (ca. 187 kr.) får en måneds abonnement med mulighed for at se samtlige europæiske klubkampe på tværs af Machineseeker EHF Champions League og European League.

– Alle kampe streames i en opløsning på 1080P og 50 FPS

– Alle Aalborg Håndbolds kampe vil ifølge vores informationer have dansk kommentator.

– Den nye streaming-platform vil være tilgængelig via Apple TV+, Android og Phone, men kan naturligvis også tilgås via PC.

Rabatkode
Infront tilbyder rabatkoder til alle fans. Vælger du at købe det månedlige abonnement kan du anvende denne rabatkode og spare 20% af prisen: AALBORG20 Rabatkoden gælder hele sæsonen

Bemærk

Aalborg Håndbold vil gerne understrege, at vi på ingen måde er involveret i streaming-platformen, der udelukkende drives af Infront. Skulle der opstå spørgsmål til abonnementer, login, betaling, tekniske problemer m.m. er det Infronts support du skal henvende dig til via Handball Kanalens website.

Husk at du fortsat kan købe billetter til alle hjemmekampe i Machineseeker EHF Champions League i Sparekassen Danmark Arena.

Håndbold i verdensklasse