MicrosoftTeams-image (3)

Hedin: Forsvaret bliver igen afgørende

Cheftræner Robert Hedin er ikke i tvivl om, at vort eget forsvarsspil igen bliver afgørende, når vi lørdag kl. 15.00 spiller på udebane mod i Kolding. Det er der grundlaget for en ny sejr skal sikres, ligesom vi skal spille med stor bevægelse og sikkerhed i angrebet over for Koldings formentlig offensive formation med en eller to fremskudte spillere.

– Vi har trænet meget forsvarsspil på det seneste, og det gav bonus mod Bjerringbro-Silkeborg i tirsdags, siger Robert Hedin. Vi har fortsat holdt fokus på det i de seneste dages træninger. Samtidig er det vigtigt, at vi er fokuserede og fighter på samme måde som mod BSV. Både for Kolding og os er det en meget vigtig kamp, og den store betydning kan ikke ungdå at komme til at præge spillet i morgen.

– Vi har stor respekt for Kolding, der har et godt hold med stor rutine, og de er stærke på hjemmebane. Vi tabte 32-28 sidst vi spillede i Kolding. Det hold, der vinder, går på førstepladsen i slutspilspuljen med fire point.

Kolding tabte overraskende til Viborg i onsdags – 25-24, efter at have været bagud 16-10 ved pausen. Men mon ikke rutinerede spillere som Bo Spellerberg, Lars Christiansen, Lukas Karlsson, Lasse Boesen, Anders Oeschler og Boris Schnuckel har lagt nederlaget i Viborg bag sig og er klar til en tæt kamp, som det altid er, når de to hold mødes.

Robert Hedin må fortsat undvære målmanden Søren Pedersen, der er ude med rygproblemer, men ellers er holdet det samme som i tirsdags.

Det er således i slutspillet, at hvis to hold slutter a point i puljen, placeres holdene efter deres placering i grundspillet og ikke efter indbyrdes kampe eller målscore.

Kampen spilles kl. 15.00 og vises direkte på TV 2 Sport.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK  Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi er meget sultne

Torsdag aften venter den første af tre mulige DM-semifinaler, når Skjern Håndbold gæster Sparekassen Danmark Arena. Læs optakt til kampen med anfører René Antonsen. Når Aalborg Håndbold løber på banen...

Håndbold i verdensklasse