MicrosoftTeams-image (3)

Hedin: Forsvaret bliver igen afgørende

Cheftræner Robert Hedin er ikke i tvivl om, at vort eget forsvarsspil igen bliver afgørende, når vi lørdag kl. 15.00 spiller på udebane mod i Kolding. Det er der grundlaget for en ny sejr skal sikres, ligesom vi skal spille med stor bevægelse og sikkerhed i angrebet over for Koldings formentlig offensive formation med en eller to fremskudte spillere.

– Vi har trænet meget forsvarsspil på det seneste, og det gav bonus mod Bjerringbro-Silkeborg i tirsdags, siger Robert Hedin. Vi har fortsat holdt fokus på det i de seneste dages træninger. Samtidig er det vigtigt, at vi er fokuserede og fighter på samme måde som mod BSV. Både for Kolding og os er det en meget vigtig kamp, og den store betydning kan ikke ungdå at komme til at præge spillet i morgen.

– Vi har stor respekt for Kolding, der har et godt hold med stor rutine, og de er stærke på hjemmebane. Vi tabte 32-28 sidst vi spillede i Kolding. Det hold, der vinder, går på førstepladsen i slutspilspuljen med fire point.

Kolding tabte overraskende til Viborg i onsdags – 25-24, efter at have været bagud 16-10 ved pausen. Men mon ikke rutinerede spillere som Bo Spellerberg, Lars Christiansen, Lukas Karlsson, Lasse Boesen, Anders Oeschler og Boris Schnuckel har lagt nederlaget i Viborg bag sig og er klar til en tæt kamp, som det altid er, når de to hold mødes.

Robert Hedin må fortsat undvære målmanden Søren Pedersen, der er ude med rygproblemer, men ellers er holdet det samme som i tirsdags.

Det er således i slutspillet, at hvis to hold slutter a point i puljen, placeres holdene efter deres placering i grundspillet og ikke efter indbyrdes kampe eller målscore.

Kampen spilles kl. 15.00 og vises direkte på TV 2 Sport.

Lemvig2

Første pointtab en realitet

Efter en energiforladt indsats på udebane mod Lemvig-Thyborøn måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag nøjes med uafgjort 30-30 i Herreligaen. Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn Håndbold næste udfordring for Aalborg Håndbold i...
BF Nordjyske Wallpaper (skin) 2560 x 1440

Black Week starter fredag på webshoppen

Fredag, lørdag og søndag er der Black Week på webshoppen, ligesom der fredag fra 9-15 er åbent i Sparekassen Danmark Arena. Her kan man købe de flotte Black Edition spillertrøjer...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Patrick Wiecmach (4) Aalborg Håndbold

Wiesmach: Vi ved de kommer med alt de ejer og har

Lørdag eftermiddag går turen til Lemvig-Thyborøn, hvor hjemmeholdet er værter i 14. spillerunde i Herreligaen. Patrick Wiesmach ser her frem mod opgøret. Efter onsdagens thriller mod THW Kiel i Machineseeker...

Håndbold i verdensklasse