pokaler_header_new

Ingen medaljer – men vi kommer stærkt igen næste sæson

Det blev ikke til medaljer i denne sæson. Bjerringbro-Silkeborgs føring på seks mål fra den første bronzekamp i torsdags var for stor, og det lykkedes aldrig at presse dem i den afgørende kamp i Jutlander Bank Arena. Silkeborg-mandskabet vandt 28-25, og det var derfor fortjent, at de efter kampen fik overrakt bronzemedaljer for den samlede sejr på 52-43.

Ole Erevik blev ikke klar til kampen, og selv om U 18-målmanden Marcus Mølbjerg og jyllandsserie-målmanden Mads-Peter Holmgaard har gjort deres bedste i begge kampe, har det afgørende betydning på dette niveau at måtte undvære holdets to normale keepere. Søren Westphal er jo som bekendt ude med en korsbåndsskade.

Holdene fulgtes ad til 6-6 efter 10 minutter, men derefter var gæsterne fra BSV i spidsen resten af kampen. Det stod 15-13 ved pausen. Vi sled og slæbte udmærket i forsvaret, og der var mere tempo i angrebsspillet i forhold til kampen i Silkeborg i torsdags.

Vi fik en dårlig start på 2. halvleg og kom hurtigt bagud med fire mål. Resten af kampen lå og skiftede med tre-fire-fem måls føringer til BSV, og til slut endte det med en sejr på 28-25.

Efter at Anker Nielsen, DHF, havde overrakt bronzemedaljer til BSV, tog Aalborg Håndbold afsked med fire spillere, nemlig Stig Bugge, Nicolai Nygaard Pedersen, Niclas Barud og Ole Erevik. Sidstnævnte blev optaget som det tredje medlem i Aalborg Håndbolds Hall of Fame efter fire år i klubben. De to første medlemmer er Jan Lennartsson og Kristian Kjelling.

Direktør Jan Larsen sluttede med at takke alle tilskuere, fans og samarbejdspartnere for en fantastisk opbakning gennem hele sæsonen. Der er gensyn fredag 14. august, når vi indvier de nye tribuner i Jutlander Bank Arena med Jutlander Bank Cup mod KIF Kolding København og Bjerringbro-Silkeborg.

 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...