MicrosoftTeams-image (3)

Ingen medaljer – men vi kommer stærkt igen næste sæson

Det blev ikke til medaljer i denne sæson. Bjerringbro-Silkeborgs føring på seks mål fra den første bronzekamp i torsdags var for stor, og det lykkedes aldrig at presse dem i den afgørende kamp i Jutlander Bank Arena. Silkeborg-mandskabet vandt 28-25, og det var derfor fortjent, at de efter kampen fik overrakt bronzemedaljer for den samlede sejr på 52-43.

Ole Erevik blev ikke klar til kampen, og selv om U 18-målmanden Marcus Mølbjerg og jyllandsserie-målmanden Mads-Peter Holmgaard har gjort deres bedste i begge kampe, har det afgørende betydning på dette niveau at måtte undvære holdets to normale keepere. Søren Westphal er jo som bekendt ude med en korsbåndsskade.

Holdene fulgtes ad til 6-6 efter 10 minutter, men derefter var gæsterne fra BSV i spidsen resten af kampen. Det stod 15-13 ved pausen. Vi sled og slæbte udmærket i forsvaret, og der var mere tempo i angrebsspillet i forhold til kampen i Silkeborg i torsdags.

Vi fik en dårlig start på 2. halvleg og kom hurtigt bagud med fire mål. Resten af kampen lå og skiftede med tre-fire-fem måls føringer til BSV, og til slut endte det med en sejr på 28-25.

Efter at Anker Nielsen, DHF, havde overrakt bronzemedaljer til BSV, tog Aalborg Håndbold afsked med fire spillere, nemlig Stig Bugge, Nicolai Nygaard Pedersen, Niclas Barud og Ole Erevik. Sidstnævnte blev optaget som det tredje medlem i Aalborg Håndbolds Hall of Fame efter fire år i klubben. De to første medlemmer er Jan Lennartsson og Kristian Kjelling.

Direktør Jan Larsen sluttede med at takke alle tilskuere, fans og samarbejdspartnere for en fantastisk opbakning gennem hele sæsonen. Der er gensyn fredag 14. august, når vi indvier de nye tribuner i Jutlander Bank Arena med Jutlander Bank Cup mod KIF Kolding København og Bjerringbro-Silkeborg.

 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK  Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi er meget sultne

Torsdag aften venter den første af tre mulige DM-semifinaler, når Skjern Håndbold gæster Sparekassen Danmark Arena. Læs optakt til kampen med anfører René Antonsen. Når Aalborg Håndbold løber på banen...

Håndbold i verdensklasse