MicrosoftTeams-image (3)

Jagten på point fortsætter onsdag aften i Skive

Udekampen i Skive i morgen onsdag markerer indledning til række meget vigtige kampe her i julemåneden. Fem kampe, hvor pointjagten fortsætter i den tætte duel i toppen. Hvis vi skal følge KIF Kolding København og Skjern Håndbold til dørs pointmæssigt i kampen om sejren i grundspillet, skal vi helst have fuldt udbytte med 10 point i de fem kampe. Vinderen af grundspillet sikrer sig bekendt direkte adgnag til næste sæsons Champions League.

Programmet ser således ud:

Onsdag 11. december ude mod Skive
Lørdag 14. december ude mod Skjern Håndbold
Onsdag 18. december hjemme mod Nordsjælland
Lørdag 21. december ude mod Bjerringbro-Silkeborg (i Aarhus).
Torsdag 26. december hjemme mod TMS Ringsted.

Skive fH er placeret på ligaens sidsteplads med to point, som blev opnået med rækkens num mer næstsidst, TMS Ringsted, der har tre point. Skive vandt til gengæld den kamp 27-13.

Vi mødte Skive fH i Gigantium for tre måneder siden og vandt 29-19, men har de seneste sæsoner haft vanskelige kampe på udebane mod Skive, der altid kæmper godt, sålænge kræfterne rækker.

Playmakeren Nicolei Jensen er holdets topscorer sammen med stregspiller Christiooffer Cichosz og fra højre backen plaffer nordmanden Marius Hovde Andersen løs. Veteranen Henrik Jepsen passer målet.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen har samme mandskab til rådighed som i lørdags mnod KIF Kolding København. Marcus Mørk har fortsat problemer med skulderen og kan ikke spille.

Kampen spilles kl. 20.00 og dømmes af Jørn Thomsen og Lars Bjerregaard.

 

Santander CUP kvartfinale Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold Foto: Henrik Hansen

Stefan: Vi har ikke opnået noget som helst endnu

Cheftræner Stefan Madsen forventer en spændende kamp, når det søndag aften gælder Mors-Thy Håndbold på udebane til fjerde slutspilskamp. Starten på slutspillet har været endog rigtig god for Aalborg Håndbold,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...

Håndbold i verdensklasse