pokaler_header_new

Jagten på point fortsætter onsdag aften i Skive

Udekampen i Skive i morgen onsdag markerer indledning til række meget vigtige kampe her i julemåneden. Fem kampe, hvor pointjagten fortsætter i den tætte duel i toppen. Hvis vi skal følge KIF Kolding København og Skjern Håndbold til dørs pointmæssigt i kampen om sejren i grundspillet, skal vi helst have fuldt udbytte med 10 point i de fem kampe. Vinderen af grundspillet sikrer sig bekendt direkte adgnag til næste sæsons Champions League.

Programmet ser således ud:

Onsdag 11. december ude mod Skive
Lørdag 14. december ude mod Skjern Håndbold
Onsdag 18. december hjemme mod Nordsjælland
Lørdag 21. december ude mod Bjerringbro-Silkeborg (i Aarhus).
Torsdag 26. december hjemme mod TMS Ringsted.

Skive fH er placeret på ligaens sidsteplads med to point, som blev opnået med rækkens num mer næstsidst, TMS Ringsted, der har tre point. Skive vandt til gengæld den kamp 27-13.

Vi mødte Skive fH i Gigantium for tre måneder siden og vandt 29-19, men har de seneste sæsoner haft vanskelige kampe på udebane mod Skive, der altid kæmper godt, sålænge kræfterne rækker.

Playmakeren Nicolei Jensen er holdets topscorer sammen med stregspiller Christiooffer Cichosz og fra højre backen plaffer nordmanden Marius Hovde Andersen løs. Veteranen Henrik Jepsen passer målet.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen har samme mandskab til rådighed som i lørdags mnod KIF Kolding København. Marcus Mørk har fortsat problemer med skulderen og kan ikke spille.

Kampen spilles kl. 20.00 og dømmes af Jørn Thomsen og Lars Bjerregaard.

 

Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...
rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...