MicrosoftTeams-image (3)

Jesper Jensen: BSV kommer med stor kvalitet

Lørdag kl. 17.10 tager vi imod det p.t. mest formstærke hold i Boxer Herreligaen, når vi møder Bjerringbro-Silkeborg i Jutlander Bank Arena. Kampen spilles i is-arenaen.

Michael Knudsen og co. er eneste ubesejrede hold i ligaen efter fire runder, og de satte trumf på allerede i første runde ved at besejre de forsvarende mestre fra KIF Kolding København med 24-18. Siden er det blevet til sikre sejre over Skive FH og Århus Håndbold og uafgjort 24-24 mod Skjern Håndbold.

– Det var dejligt, at vi hævede det spillemæssige niveau i mandags mod Ribe-Esbjerg, men vi skal yderligere op både defensivt og offensivt for at vinde på lørdag, siger cheftræner Jesper Jensen. Det kan vi bl.a. gøre ved at begå færre fejl, så vi ikke giver BSV mulighed for at udnytte deres stærke kontrafase.

– Mod BSV kan vi ikke nøjes med at fokusere på os selv. Vi skal også løse både deres forsvar og angreb. De har masser af farlige våben i kraft af et stærkt og bredt funderet mandskab, siger cheftræneren.

– Begge hold er kendetegnet af gode forsvar med udgangspunkt i 6-0 opdækning. Vi praktiserer dog ikke formationen på samme måde, fordi BSV er mere aggresive i det, end vi er.  Begge hold har stærke keepere, så deres performance får også en stor indflydelse på resultatet.

BSV er op til denne sæson forstærket med Nikolaj Markussen, Rasmus Jensen, Johan Hansen og Kasper Larsen i målet. Bagkæden med Sebastian Skube, Nikolaj Markussen, Nikolaj Øris Nielsen, Mads Christiansen og Anders Hallberg er meget giftig, ligesom Michael V. Knudsen er en evig kilde til uro og årsag til masser af infight på stregen. Stefan Hundstrup, Dennis Kirkegaard og Johan Hansen udgør super-farlige fløje, der samtidig er stærke i kontrafasen.

– Vi går efter at tilføje BSV sæsonens første nederlag. Jutlander Bank Arena er og skal være en stærk bastion for os med den enormt flotte opbakning, vi får fra vort hjemmepublikum, siger Jesper Jensen.

Kampen spilles lørdag kl. 17.10 og dømmes af Anders K. Birch og Dennis Stenrand.

 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse