pokaler_header_new

Jesper Jensen: BSV kommer med stor kvalitet

Lørdag kl. 17.10 tager vi imod det p.t. mest formstærke hold i Boxer Herreligaen, når vi møder Bjerringbro-Silkeborg i Jutlander Bank Arena. Kampen spilles i is-arenaen.

Michael Knudsen og co. er eneste ubesejrede hold i ligaen efter fire runder, og de satte trumf på allerede i første runde ved at besejre de forsvarende mestre fra KIF Kolding København med 24-18. Siden er det blevet til sikre sejre over Skive FH og Århus Håndbold og uafgjort 24-24 mod Skjern Håndbold.

– Det var dejligt, at vi hævede det spillemæssige niveau i mandags mod Ribe-Esbjerg, men vi skal yderligere op både defensivt og offensivt for at vinde på lørdag, siger cheftræner Jesper Jensen. Det kan vi bl.a. gøre ved at begå færre fejl, så vi ikke giver BSV mulighed for at udnytte deres stærke kontrafase.

– Mod BSV kan vi ikke nøjes med at fokusere på os selv. Vi skal også løse både deres forsvar og angreb. De har masser af farlige våben i kraft af et stærkt og bredt funderet mandskab, siger cheftræneren.

– Begge hold er kendetegnet af gode forsvar med udgangspunkt i 6-0 opdækning. Vi praktiserer dog ikke formationen på samme måde, fordi BSV er mere aggresive i det, end vi er.  Begge hold har stærke keepere, så deres performance får også en stor indflydelse på resultatet.

BSV er op til denne sæson forstærket med Nikolaj Markussen, Rasmus Jensen, Johan Hansen og Kasper Larsen i målet. Bagkæden med Sebastian Skube, Nikolaj Markussen, Nikolaj Øris Nielsen, Mads Christiansen og Anders Hallberg er meget giftig, ligesom Michael V. Knudsen er en evig kilde til uro og årsag til masser af infight på stregen. Stefan Hundstrup, Dennis Kirkegaard og Johan Hansen udgør super-farlige fløje, der samtidig er stærke i kontrafasen.

– Vi går efter at tilføje BSV sæsonens første nederlag. Jutlander Bank Arena er og skal være en stærk bastion for os med den enormt flotte opbakning, vi får fra vort hjemmepublikum, siger Jesper Jensen.

Kampen spilles lørdag kl. 17.10 og dømmes af Anders K. Birch og Dennis Stenrand.

 

681F137B-CD5C-4FDA-B369-C5D408FA293A

Sejr i nordisk testkamp

Onsdag aften bød på et spændende nordisk brag, da vi tørnede sammen med Kolstad Håndball i en testkamp. Vi trak os sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 28-23 efter en...
rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...