MicrosoftTeams-image (3)

Jesper Jensen: BSV kommer med stor kvalitet

Lørdag kl. 17.10 tager vi imod det p.t. mest formstærke hold i Boxer Herreligaen, når vi møder Bjerringbro-Silkeborg i Jutlander Bank Arena. Kampen spilles i is-arenaen.

Michael Knudsen og co. er eneste ubesejrede hold i ligaen efter fire runder, og de satte trumf på allerede i første runde ved at besejre de forsvarende mestre fra KIF Kolding København med 24-18. Siden er det blevet til sikre sejre over Skive FH og Århus Håndbold og uafgjort 24-24 mod Skjern Håndbold.

– Det var dejligt, at vi hævede det spillemæssige niveau i mandags mod Ribe-Esbjerg, men vi skal yderligere op både defensivt og offensivt for at vinde på lørdag, siger cheftræner Jesper Jensen. Det kan vi bl.a. gøre ved at begå færre fejl, så vi ikke giver BSV mulighed for at udnytte deres stærke kontrafase.

– Mod BSV kan vi ikke nøjes med at fokusere på os selv. Vi skal også løse både deres forsvar og angreb. De har masser af farlige våben i kraft af et stærkt og bredt funderet mandskab, siger cheftræneren.

– Begge hold er kendetegnet af gode forsvar med udgangspunkt i 6-0 opdækning. Vi praktiserer dog ikke formationen på samme måde, fordi BSV er mere aggresive i det, end vi er.  Begge hold har stærke keepere, så deres performance får også en stor indflydelse på resultatet.

BSV er op til denne sæson forstærket med Nikolaj Markussen, Rasmus Jensen, Johan Hansen og Kasper Larsen i målet. Bagkæden med Sebastian Skube, Nikolaj Markussen, Nikolaj Øris Nielsen, Mads Christiansen og Anders Hallberg er meget giftig, ligesom Michael V. Knudsen er en evig kilde til uro og årsag til masser af infight på stregen. Stefan Hundstrup, Dennis Kirkegaard og Johan Hansen udgør super-farlige fløje, der samtidig er stærke i kontrafasen.

– Vi går efter at tilføje BSV sæsonens første nederlag. Jutlander Bank Arena er og skal være en stærk bastion for os med den enormt flotte opbakning, vi får fra vort hjemmepublikum, siger Jesper Jensen.

Kampen spilles lørdag kl. 17.10 og dømmes af Anders K. Birch og Dennis Stenrand.

 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...

Håndbold i verdensklasse