MicrosoftTeams-image (3)

Jesper Jensen før CL: Stærk defensiv er vores base

Kadetten Schaffhausen og det polske storhold Kielce åbnede i aftes hele Champions League-turneringen, da de mødtes i Schweiz. Det gav den forventede polske sejr – 33-28 efter føring på 15-14 ved pausen.

Søndag kl. 15.10 sender cheftræner Jesper Jensen sine tropper i aktion i Dunkerque i Frankrig.

– Når vi ser bort fra kampen i Aarhus i onsdags, har vi fået en tilfredsstillende start på sæsonen, og frem for alt har vores defensiv været stærk. Der er vi på et internationalt niveau, og samtidig ved vi, at vi i de internationale kampe får lov at gå mere til den rent fysisk, end vi har fået hidtil i ligaen. Vi har fysikken til det, og vi har et hold med mange spillere med erfaring fra mange europæiske kampe. Der kommer altid et ekstra pres på udebane med mange tilskuere og pres på dommerne. Det skal vi være klar til at modstå og stå sammen i den modgang, der kommer på udebane i CL siger Jesper Jensen.

– Dunkerque er et hold, der minder meget om os selv. Fysisk stærke spillere og et meget homogent mandskab uden de store individualister. Deres kvalitet er ikke tage at tage fejl af, og vi skal spille op til vort allerbedste for at få point med hjem fra Frankrig, siger Jesper Jensen.

Cheftræneren har som de fleste andre Kielce som storfavorit til at vinde vores pulje i Champions League. Med spillere som Szmal, Zorman, Lijewski, Strlek, Buntic, Cupic, Bielecki, Thaczyk og Aguinagalde har de et klassemandskab.

Ungarske Pick Szeged forventes at bejle kraftigt til andenpladsen i puljen, og vi kommer til at kæmpe med Dunkerque, Kadetten Schaffhausen og Motor Zaporozhye om de to sidste pladser, der giver adgang til at komme blandt de sidste 16 i Champions League.

jannick-green

Jannick Green: Knald eller fald kamp

Photo credits: PSG PHOTO I en tæt pulje spår den tidligere Aalborg-målmand kampen til at blive en knald eller fald-kamp for både Aalborg og PSG i jagten på en top...
Merch webshop opslag

Vi fejrer 1. søndag i advent på webshoppen

Hele første søndag i advent kan du få fri fragt på webshoppen når du bestiller for 200 kroner eller mere. Har du endnu ikke sikret dig julegaverne, så har du...
Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...

Håndbold i verdensklasse