MicrosoftTeams-image (3)

Jesper Jensen: Spillerne sitrer efter at komme i kamp

– Spillerne glæder sig som små børn til at komme i kamp igen. Det sitrer i dem, og vi kan næsten ikke vente til det bliver lørdag med at stå ansigt til ansigt med KIF Kolding København i is-arenaen. Det er semifinale, og det er KIF Kolding København. Det er noget helt specielt foran et stort hjemmepublikum på ca. 4.000.

Cheftræner Jesper Jensen har mærket det på egen krop som spiller mange gange i karrierens løb. Nu står han for første gang i en semifinale som cheftræner.

– Det er stort, og vi vil alle kæmpe af hele vort hjerte i 60 minutter for at komme i finalen for tredje sæson i træk. Der bliver godt gang i den is-arenaen som altid, når KIF Kolding København er på besøg. De har selv et pænt antal tilskuere med, så der bliver gang i den på lægterne. Vi håber, at publikums opbakning giver os et ekstra løft, så vi kommer fra hjemmekampen med en sejr – og gerne så stor som mulig, siger Jesper Jensen.

Det er godt en uge siden, holdet sidst var i kamp. Siden da har seks af spillerne været med diverse landshold i op til en uge, men nu er alle samlet til de sidste træninger op til sæsonens måske hidtil vigtigste kamp.

Det er fjerde gang i denne sæson, Jesper Jensen og spillerne møder KIF Kolding København. Første kamp var Super Cup her i Aalborg 22. august, hvor vi tabte 17-16.
Derefter mødtes vi i ligaen i Kolding 3. september, hvor kampen sluttede 20-20 på et Kolding-mål i de sidste sekunder. 9. december vandt vi 30-26 i Jutlander Bank Arena.

Tre kampe – helt lige pointfordeling – mere spændende kan det ikke være, når de to seneste års DM-finalister mødes i Jutlander Bank Arena kl. 14.00 på lørdag.

Dommerne Anders K. Birch og Dennis Stenrand er sat til at lede slagets gang, ligesom de også gjorde i vores første semifinale mod Skjern Håndbold sidste sæson.

Du har fortsat mulighed for at købe billet på www.aalborghaandbold.dk, ligesom du har mulighed for at varme op i Carlsberg Cafeen med spisning m.m. Bestilling sker på www.aalborghaandbold.dk/quicklinks/events.
 

vlcsnap-2023-12-10-14h34m47s087

Støt Mødrehjælpens indsamling onsdag

Doner nyt eller brugt sportstøj til børn til onsdagens fødselsdagskamp i Sparekassen Danmark Arena. I forbindelse med onsdagens kamp mod SønderjyskE fejrer Aalborg Håndbold 13-års fødselsdag. Vi ønsker os dog...
Merch webshop opslag (2)

2. søndag i advent = nyt tilbud i webshoppen!

Vi fejrer 2. søndag i advent med gratis tryk på spillertrøjer! Hver søndag i december fejrer vi advent med et skarpt tilbud i fanshoppen! I dag på anden søndag i...
REHH_dec2

Snævert nederlag til Ribe-Esbjerg

Trods en pauseføring på 12-18 måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag se sig slået 34-33 af de vestjyske værter. Mindre end 48 timer efter kampen på hjemmebane mod Paris Saint-Germain skulle...

Håndbold i verdensklasse