pokaler_header_new

Johan Jakobsson tilbage på træningsbanen efter sygdom

Efter fire-fem dages sygdom var højre backen Johan Jakobsson i dag tilbage igen tilbage i træningslokalet sammen med holdkammeraterne. Fit for fight igen – ærgerlig over at misse kampen mod Kolding, men glad for holdkammeraternes flotte indsats og den flotte sejr på 23-22. 

I den tilsvarende uge i sidste uge missede Johan Jakobsson også kampen mod dengang mægtige AG København – også dengang med sejr til Aalborg-mandskabet. 

De to resultater faldt der et par drillende kommentarer til Johan Jakobsson om ved dagens træning, hvor cheftræner Nikolaj Jacobsen ser frem mod en uges træning inden et nyt opgør mod Skjern Håndbold.  Kampen er af Skjern Håndbold placeret i den runde hal i Messecenter Herning og spilles lørdag 16. februar kl. 14.15 – vises direkte på TV 2. 

– Efter en sejr over et stærkt Kolding-mandskab er der naturligvis en god stemning. Vi skal fortsat passe på ikke at overbelaste Kjelling og Tvedten efter deres lange skadespause, men i hjele næsten uge forventer jeg, at alle kan træne med for fuld kraft, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen.

– Vi ved, at der venter endnu en hård og tæt kamp mod Skjern, men denne gang er det vores tur til at vinde. Så vil det være alle gode gange trei denne sæson, så vi er optimister – ikke mindst efter sejren over KIF Kolding, siger Nikolaj Jacobsen. 

Skjern_180822

Nederlag i sidste test

Torsdagens testkamp mod Skjern Håndbold endte med et nederlag på 28-25. I en godt fyldt Vadumhal blev første halvleg indledt som lyn og torden med en velspillende nordjysk offensiv, samt...
skjern-png.png

Sidste testkamp i aften

Kl. 18.30 i Vadum står Aalborg Håndbold over for Skjern Håndbold, der er modstanderen i sidste testkamp inden tirsdagens Super Cup. Opgøret bliver således den sjette og sidste testkamp, hvor...
termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...