MicrosoftTeams-image (3)

Jonas Larholm bedste svensker i sejr i OL-kval

Jonas Larholm blev kåret som bedste svenske spiller og scorede fem mål, da Sverige indledte OL-kval med sejr på 25-20 over Brasilien i Göteborg. Johan Jakobsson scorede et enkelt mål i en kamp, hvor det svenske angrebsspil aldrig kom til at fungere for alvor.

Sverige kan med en sejr over Makedonien lørdag sikre sig billetten til OL til sommer. Hvis ikke det lykkes i morgen, venter Ungarn i den afgørende kamp søndag. Ungarn besejrede i dag Makedonien.

I Bring Cup i Bodø i Nordnorge besejrede Norge Portugal med 35-29 i en kamp, hvor landstræner Robert Hedin gav mange af holdets unge spillere chancen. Ole Erevik og Håvard Tvedten sad over, mens Kjelling spillede begrænset tid. Han scorede tre gange.

I Herning spillede det danske B-landshold mod Tyskland og tabte 26-24. Her spillede Jacob Bagersted en god kamp uden at komme på scoringslisten. Henrik Møllgaard skulle også have været med, men måtte melde fra, da han natten til torsdag blev far til en pige.

I Kolding spillede Martin Larsen og René Antonsen, der jo er udlejet til Team Vesthimmerland kval til EM i Tyrkiet for U 20 landshold  mod Hvderusland og vandt 26-24. Martin Larsen scorede fire mål og René Antonsen et mål.

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...
Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...

Håndbold i verdensklasse