pokaler_header_new

Jonas Larholm bedste svensker i sejr i OL-kval

Jonas Larholm blev kåret som bedste svenske spiller og scorede fem mål, da Sverige indledte OL-kval med sejr på 25-20 over Brasilien i Göteborg. Johan Jakobsson scorede et enkelt mål i en kamp, hvor det svenske angrebsspil aldrig kom til at fungere for alvor.

Sverige kan med en sejr over Makedonien lørdag sikre sig billetten til OL til sommer. Hvis ikke det lykkes i morgen, venter Ungarn i den afgørende kamp søndag. Ungarn besejrede i dag Makedonien.

I Bring Cup i Bodø i Nordnorge besejrede Norge Portugal med 35-29 i en kamp, hvor landstræner Robert Hedin gav mange af holdets unge spillere chancen. Ole Erevik og Håvard Tvedten sad over, mens Kjelling spillede begrænset tid. Han scorede tre gange.

I Herning spillede det danske B-landshold mod Tyskland og tabte 26-24. Her spillede Jacob Bagersted en god kamp uden at komme på scoringslisten. Henrik Møllgaard skulle også have været med, men måtte melde fra, da han natten til torsdag blev far til en pige.

I Kolding spillede Martin Larsen og René Antonsen, der jo er udlejet til Team Vesthimmerland kval til EM i Tyrkiet for U 20 landshold  mod Hvderusland og vandt 26-24. Martin Larsen scorede fire mål og René Antonsen et mål.

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...